Γιασικεβίτσιους: «Να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο δύσκολα γίνεται για τη Μονακό»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το Game 5 της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό.
Η Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει στο Μονακό για να γράψει ιστορία και να γίνει εκείνη η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκτός έδρας σε Game 5, παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση πως οι παίκτες του πρέπει να κάνουν τα πράγματα δύσκολα για τους γηπεδούχους, ενώ στάθηκε και στο επιθετικό κομμάτι.
Oι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
«Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και στο πέμπτο παιχνίδι με το ίδιο πάθος και ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο δύσκολα γίνεται για τη Μονακό.
Πρέπει να βρούμε καλύτερες λύσεις στην επίθεση, να δείξουμε καλό ομαδικό πνεύμα και να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».
- Αφγανιστάν: Οι γυναίκες εισέρχονται «στο πέμπτο έτος σχεδόν πλήρους αποκλεισμού» τους
- Ιράν: Φέρνουν ψήφισμα στο ΣΑ του ΟΗΕ που καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις στις χώρες της περιοχής
- Το Ιράν εξαπολύει ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
