Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων πληθυσμών των μικρών νησιών
Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σερίφου ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το πολυδύναμο ιατρείο του νησιού καθώς και τον αγροτικό και μελισσοκομικό συνεταιρισμό
Στη Σέριφο περιοδεύει σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σερίφου Κωνσταντίνο Ρεβίνθη ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το πολυδύναμο ιατρείο του νησιού καθώς και τον αγροτικό και μελισσοκομικό συνεταιρισμό.
«Για εμάς είναι προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων πληθυσμών των μικρών νησιών της πατρίδας μας. Γι’ αυτό προτείνουμε να υπάρχουν ισχυρά φορολογικά κίνητρα για παραγωγικές επενδύσεις στη μεταποίηση και τον πρωτογενή τομέα. Ενίσχυση των υποδομών που πάσχουν και ισχυρό κοινωνικό κράτος με έμφαση στην υγεία και την παιδεία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά τη συνάντηση του με τον δήμαρχο Σερίφου.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σέριφο
Τι συζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Κωνσταντίνο Ρεβίνθη
Στη συνάντηση συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι, την υποβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών του κοινωνικού κράτους καθώς και για τις επιπτώσεις της golden visa στην οικιστική ανάπτυξη των μικρών νησιών κάτω των 3.000 κατοίκων.
«Υπάρχει και το ζήτημα που έχει ανακύψει με την golden visa. Δήμαρχε, θεωρώ αδιανόητο η κυβέρνηση – μετά από την πίεση του ΠΑΣΟΚ- να ανέβασε το όριο απόκτησης της golden visa στις 800.000 ευρώ στην Κρήτη και σε άλλα μεγάλα νησιά, αλλά εδώ στα μικρότερα νησιά των Κυκλάδων και της υπόλοιπης Ελλάδας το όριο να παραμένει στις 400.000 ευρώ με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη πίεση και να δημιουργούνται ανισότητες», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
- «Ξεφορτώθηκα έναν καρκίνο» – Το Ιράν έτοιμο να παραδοθεί είπε στους G7 ο Τραμπ
- Τι απάντησε ο Μπλόσομγκεϊμ για Ολυμπιακό (pic)
- Γ’ Χαιρετισμοί σήμερα: Τι ώρα ξεκινά η ακολουθία – Το κείμενο της Γ’ Στάσης
- Η Κίνα πρόλαβε τον Μασκ – Πρώτη έγκριση για τσιπ που εμφυτεύεται στον εγκέφαλο
- Φάμελλος για Predator: Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή της κυβέρνησης στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε παραλίες του Ναυπλίου




