Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάσχα: Εξομαλύνθηκε η κίνηση στις εθνικές οδούς - Πάνω από 200.000 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική σε δύο ημέρες

Πάσχα: Εξομαλύνθηκε η κίνηση στις εθνικές οδούς – Πάνω από 200.000 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική σε δύο ημέρες

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα θα συνεχιστεί σταδιακά και τις επόμενες ημέρες χωρίς να αναμένονται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα

Εξομαλύνθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η κίνηση των οχημάτων στις εισόδους των εθνικών οδών προς Αττική μετά τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα που καταγράφηκαν σήμερα από νωρίς το μεσημέρι δεύτερη ημέρα της μεγάλης επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μέχρι και τις 6 το πρωί σήμερα Τρίτη επέστρεψαν στην Αττική σχεδόν 113.000 οχήματα και συγκεκριμένα 65.756 οχήματα από τα διόδια της Ελευσίνας στην Αθηνών – Κορίνθου και 47.219 οχήματα από τα διόδια Αφιδνών στην Αθηνών – Λαμίας.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα

Σήμερα από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα επέστρεψαν σχεδόν  77.000 οχήματα και συγκεκριμένα 44.200 από τα διόδια Ελευσίνας και 32.658 από τα διόδια Αφιδνών. Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της ημέρας συνολικά θα έχουν επιστρέψει πάνω από 90.000 οχήματα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα εντοπίστηκαν στην είσοδο της Αθηνών – Κορίνθου από πριν την Κόρινθο και μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους όπου για ώρες τα οχήματα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων.

Το απόγευμα η κίνηση αυξήθηκε σημαντικά από Κινέτα μέχρι και τα Μέγαρα με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Η κίνηση εξομαλύνθηκε μετά τις 10 το βράδυ.

Στα διόδια της Θήβας

Στην Αθηνών – Λαμίας τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν από το Κάστρο μέχρι τα διόδια της Θήβας όπου ταλαιπωρήθηκαν για ώρες οι οδηγοί.

Πάντως χθες Δευτέρα τα προβλήματα ήταν ακόμα μεγαλύτερα και για περισσότερες ώρες.


Τις επόμενες ημέρες η Τροχαία αναμένει σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμα ένα κύμα μαζικής επιστροφής αναμένεται το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής τελευταία ημέρα των διακοπών για τους μαθητές οι οποίοι από τη Δευτέρα 13 Μαΐου επιστρέφουν στα θρανία.

Sports in

Φοβερό comeback και πρόκριση στους τελικούς της Δύσης για τους Μάβερικς (117-116)

Οι Ντάλας Μάβερικς με φοβερό comeback νίκησαν με σκορ 117-116 σε ματς θρίλερ τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πήραν τη σειρά με 4-2 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024