Δευτέρα 27 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Berghain: Το πιο «σκληρό» κλαμπ στον κόσμο

Τι πρέπει να κάνει κανείς για να μπει στο Berghain; 

Υπάρχει ένα κλαμπ που πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες. Ένα κλαμπ που βρίσκεται στην «καρδιά» του Βερολίνου και πάει κόντρα σε όλα τα «πρέπει».

Βγαίνεις και σκέφτεσαι πως πρέπει να βάλεις τα «καλά» σου; Να βγάλεις δεκάδες φωτογραφίες και stories με την παρέα σου; Να είσαι φιλικός στον πορτιέρη; Τότε λυπάμαι αλλά το Berghain δεν είναι για σένα.

Άρα, τι πρέπει να κάνει κανείς για να μπει στο Berghain;

Ο πορτιέρης του κλαμπ, Sven Marquardt, είναι ένας από εκείνους που διαχειρίζονται το πλήθος που περιμένει στην ουρά. Αν έχεις σκοπό να βρεθείς σε αυτή την ουρά να γνωρίζεις ότι θα βρίσκεσαι εκεί για τουλάχιστον τρεις ώρες με τον κίνδυνο να φας τελικά και «πόρτα».

@one37pmThis famous club in Germany: Berghain is known for it’s one of a kind party experience BUT aren’t allowed to film it♬ original sound – ONE37pm

Η ουρά Berghain απλώνεται στη βιομηχανική περιοχή στα σύνορα του Kreuzberg και του Friedrichshain για περισσότερα από 800 μέτρα, όπως συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Πολλοί κουβαλούν σακίδια πλάτης, πιθανώς γεμάτα με φαγητό και ποτό για να καταναλώνουν ενώ περιμένουν στην ουρά.

@thecornerspotter #insidelin #berlin #finally #inside # 🇩🇪💀❌❌😱 Try going on a late Saturday night or an early Sunday morning, when there are likely to be fewer people in line 🤫 #berlinlebt #berliner #berlincity #berlintagundnacht #berlin #fypシ #fyp #deutschland #germany ♬ son original – The C

Στη γύρω περιοχή, μικρές ομάδες στριμώχνονται για να συζητήσουν τις τακτικές ενώ κερνάνε μπίρες.

Η έκταση του μυστηρίου γύρω από την πολιτική της εισόδου έχει οδηγήσει ακόμη και στη δημιουργία του berghaintrainer.com, το οποίο επιτρέπει σε όσους επιθυμούν να μπουν, να δοκιμάσουν την τεχνική τους σε μια διαδικτυακή προσομοίωση. Κάποια από τα βασικά βήματα είναι τα εξής: μην είστε πολύ μεθυσμένοι, αποφύγετε να είστε σε μεγάλες ομάδες, να μιλάτε γερμανικά, ξέρετε ποιος παίζει εκείνο το βράδυ και φοράτε μαύρα.

@intercompresents Anyone making a summer trip to Berghain? #berghain #berlin #germany #techno #dancemusic #electronicmusic #berghainclub #berghainberlin ♬ original sound – Intercom Presents

Άλλες προτάσεις περιλαμβάνουν να δείχνεις όσο το δυνατόν βαριεστημένος, να έχεις ξυρισμένο κεφάλι και να μην χαμογελάς ποτέ. Αν μοιάζεις με τουρίστα, σίγουρα θα φας «πόρτα». Αν δείχνεις ότι προσπαθείς πολύ σκληρά, θα φας «πόρτα». Αν δείχνεις ότι δεν προσπαθείς αρκετά, θα φας επίσης «πόρτα». Αλλά όσο χαλαρώνεις, είναι μια χαρά. Χαλάρωσε λοιπόν.

Στο μπροστινό μέρος της ουράς υπάρχει ένα μεταλλικό φράγμα. Στη συνέχεια, ο κόσμος που περιμένει καλείται σε μικρές ομάδες να πλησιάσει τους πορτιέρηδες. Μια ομάδα που φοράει τζιν σορτς και μπλούζες ποδοσφαίρου δέχεται την χαριστική βολή από τους πορτιέρηδες: «Όχι σήμερα».

Κάποιοι υποπτεύονται ότι το προσωπικό της πόρτας απλώς απορρίπτει τους ανθρώπους για τη δική τους διασκέδαση. Θα το δοκίμαζες;

Sports in

Tο τρομερό εικαστικό της UEFA: «Ψάχνει να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός»

Ο λογαριασμός του Conference League στο Twitter ετοίμασε ένα άκρως εντυπωσιακό εικαστικό για τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 27 Μαϊου 2024