Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μακρόν: «Ελπίζω όλοι οι σύλλογοι να αφήσουν τους παίκτες να αγωνιστούν»

Μακρόν: «Ελπίζω όλοι οι σύλλογοι να αφήσουν τους παίκτες να αγωνιστούν»

Θέση πήρε για τη συμμετοχή των παικτών στου Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Σε συνέντευξή του στην «La Tribune Dimanche», ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν εκμυστηρεύεται ότι συζήτησε με τον πατέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, για την πιθανή συμμετοχή του γιου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Εμπαπέ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να καταλάβει μία από τις τρεις θέσεις που επιτρέπονται για παίκτες άνω των 23 ετών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Βρέθηκα σε ένα γήπεδο με τον πατέρα του την περασμένη εβδομάδα (κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Variétés Club de France) και του έκανα την ερώτηση. Εκείνος μου απάντησε: «Θέλει να το κάνει». Ελπίζω όλοι οι σύλλογοι στην Ευρώπη να αφήσουν αυτή την ελευθερία στους παίκτες τους», είναι ο Γάλλος Πρόεδρος.

«Είμαι χαρούμενος που όλοι οι γαλλικοί σύλλογοι το κάνουν και ελπίζω ότι και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι το Ολυμπιακό πνεύμα.»

Το Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου δεν εντάσσεται στο καλεντάρι της FIFA, οι σύλλογοι δεν είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν ελεύθερους τους παίκτες τους για να συμμετάσχουν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το όνομα της μελλοντικής του ομάδας, ακόμα κι αν είναι σε όλους προφανές ότι ο Γάλλος επιθετικός πρέπει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας σύλλογος που έχει ήδη εκφράσει την απροθυμία του να αποδεσμεύσει τους παίκτες του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024