Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nail trends full of color: Οι ανοιξιάτικες τάσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Nail trends full of color: Οι ανοιξιάτικες τάσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Αυτή την εποχή τα παστέλ χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους

Είτε επιθυμείτε μια διακριτική αλλά κομψή τέχνη νυχιών, είτε προτιμάτε διακριτικές παραλλαγές με χρώμα τότε σίγουρα το γαλλικό μανικιούρ είναι αυτό που σας ταιριάζει.

Αυτή την εποχή τα παστέλ χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Φυσικά και ανεξάρτητα από την εποχή το ουδέτερο βερνίκι νυχιών είναι μια διαχρονική επιλογή.

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι αγαπητό για έναν λόγο: Είναι απλό, κομψό και εντελώς διαχρονικό. Το μινιμαλιστικό στυλ παραμένει δημοφιλές χάρη στην ευελιξία του,  ενώ ταιριάζει με ό,τι και αν φορέσετε.

Αν όμως θέλετε να εντυπωσιάσετε δεν έχετε παρά να δοκιμάσατε μερικές από τις παραλλαγές του.

Κλασικές λευκές άκρες

Ενισχύστε μια διαρκή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση ξεκινώντας με μια διάφανη ή nude βάση και προσθέτοντας την κλασσική λευκή γραμμή. Για βάση χρησιμοποιείστε το Βερνίκι Νυχιών Essie Gel Couture First Look Collection 138 Pre-Show Jitters 13.5ml

Γκλίτερ διαβάθμισης

Προσθέστε glitter στις γαλλικές άκρες σας εφαρμόζοντας βερνίκι glitter σε μοτίβο διαβάθμισης, ξεκινώντας από την άκρη του νυχιού και μειώνοντας σταδιακά προς τη βάση.

Παστέλ

Αναζητώντας την παστέλ τελειότητα, επιλέξτε ήπιες παστέλ αποχρώσεις για τις άκρες και τη βάση ενός γαλλικού μανικιούρ, με αποτέλεσμα ένα κομψό και θηλυκό σχέδιο που είναι ιδανικό για την εποχή της άνοιξης ή του καλοκαιριού.

Τα βερνίκια της Essie είναι η απόλυτη επιλογή για επαγγελματίες αλλά και για χρήση στο σπίτι και θα βρείτε αμέτρητες παστέλ αποχρώσεις. Εμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω για να δώσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα στα νύχια σας.

Μεταλλικές πινελιές

Προσθέστε μεταλλικές πινελιές, όπως χρυσό ή ασημένιο, στις άκρες του γαλλικού μανικιούρ σας για να δώσετε έναν αέρα αριστοκρατίας.

Γαλλικές φλοράλ άκρες

Εφαρμόστε λεπτεπίλεπτα φλοράλ μοτίβα στις άκρες των νυχιών για να προσθέσετε μια ιδιόρρυθμη και ρομαντική ατμόσφαιρα στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

Ombre

Ένα διακριτικό εφέ ombre μπορεί να επιτευχθεί αναμειγνύοντας δύο συμπληρωματικά χρώματα, ξεκινώντας με ένα ανοιχτότερο χρώμα στη βάση και περνώντας σε ένα πιο σκούρο χρώμα στις άκρες.

Ματ φινίρισμα

Επικαλύψτε το γαλλικό μανικιούρ σας με ένα ματ χρώμα για να αποκτήσετε μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση που είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση.

Ο,τι και να ψάχνετε για την περιποίηση άκρων θα τα βρείτε όλα στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε όποια σας ταιριάζουν ανάλογα με το στυλ σας.

Και μην ξεχνάτε πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024