
Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ: Η Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο (pic)
Η Πέννυ Ρόγκα αποκάλυψε πως δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της καθώς πάσχει από καρκίνο.
«Μάχη» με τον καρκίνο αποκάλυψε ότι δίνει η Πέννυ Ρόγκα! Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, η οποία δεν αγωνίστηκε στους τελικούς της Α1 βόλεϊ των γυναικών, όπου το «τριφύλλι» κατέκτησε για τρίτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο, γνωστοποίησε μέσω Instagram το πρόβλημα υγείας της, για το οποίο άρχισε θεραπεία.
Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτριες του Παναθηναϊκού είχαν αφιερώσει στην συμπαίκτριά τους την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Volley League.
Η 36χρονη αθλήτρια αναφέρει στη σχετική ανάρτησή της: «Ημέρα 1. Η μάχη μόλις ξεκίνησε… Ψηλά το κεφάλι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και όλα τα σημαντικά λόγια που μου είπατε!».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Η λίμπερο του Παναθηναϊκού είχε απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια του Τριφυλλιού λόγω προβλήματος υγείας, το οποίο δεν είχε γνωστοποιηθεί, με την ίδια να ανακοινώνει σήμερα τη δυσάρεστη είδηση.
Η Πέννυ Ρόγκα εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανναξιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΚ, Άρτεμις Κορυδαλλού, Ολυμπιακό και Εαρινό Θεσσαλονίκης.
- Gangnam Style: Το superhit του Psy γράφει ακόμα ιστορία
- Μεσσηνία: Οι σοκαριστικοί διάλογοι του κυκλώματος εμπρηστών – «Ασ’ τους να παρακολουθούν»
- Την Τρίτη στη Βουλή η ρύθμιση για τις περικοπές των συντάξεων χηρείας
- Ιταλία: Οργή για βίντεο ΑΙ ακροδεξιού πολιτικού – Σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας καταδικάζει σε θάνατο ηγέτες της αντιπολίτευσης
- Φωτιά στο Νότιο Πήλιο – Καίει σε δασική έκταση κοντά στο Νεοχώρι
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
