O Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στις 20:00, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 3 των play-offs της Euroleague στη «Χάλα Πιονίρ».
Όπως έγινε γνωστό, η «ομάδα του λαού» δεν θα έχει οριστικά τον Γουέιντ Μπόλντγουιν στο αποψινό ματς, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι η κατάσταση του δεν έχει εκτιμηθεί στο 100% και για αυτόν τον λόγο η συμμετοχή του στο Game 4 της Πέμπτης (2/5) παραμένει αμφίβολη.
Αναλυτικά η 12άδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κλίβελαντ, Ουέμπ, Μπράουν, Σόρκιν, ΝτιΜπαρτολομέο, Ριβέρο, Κοέν, Μέιερ, Τόμασον, Νίμπο, Μπλατ, Κόλσον.
Οι «πράσινοι», με την σειρά τους δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που βρίσκεται στην Ισπανία για εξετάσεις, με αυτή να είναι η μοναδική απουσία για τον Εργκίν Αταμάν ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο