Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι κλείνει πέντε χρόνια χωρίς αλκοόλ

Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι κλείνει πέντε χρόνια χωρίς αλκοόλ

«Αυτό είναι ορόσημο για μένα», δηλώνει η 41χρονη σταρ.

Η Anne Hathaway έχει φτάσει σε μια σημαντική στιγμή στη ζωή της. Η πρωταγωνίστρια του “Idea of You” μοιράστηκε ότι είναι νηφάλια εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που θεωρεί τεράστιο επίτευγμα.

«Συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά είμαι πάνω από πέντε χρόνια νηφάλια», εξήγησε στους New York Times σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου. «Αυτό το αισθάνομαι σαν ορόσημο για μένα». Όσο για το τι την έκανε να κόψει το αλκοόλ από τη ζωή της;

Η Hathaway μοιράστηκε για πρώτη φορά την απόφασή της να κόψει το αλκοόλ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Ellen DeGeneres Show”, εξηγώντας τότε ότι ήθελε να είναι απόλυτα παρούσα δίπλα στον μικρό της γιο. «Έφτασε σε μια ηλικία που πραγματικά με χρειάζεται όλη την ώρα».

Ήταν ο ερχομός του γιου της που την ώθησε να σταματήσει να πίνει. Σε συνέντευξή της είχε πει: «Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι πίνω και ο γιος μου φτάνει σε μια ηλικία όπου πραγματικά με χρειάζεται όλο το πρωί… Μια μέρα, που τον άφησα στο σχολείο, μπορεί να μην οδηγούσα αλλά ήμουν σε κατάσταση χανγκόβερ κι αυτό ήταν αρκετό για εμένα».

Σε νέα συνέντευξή της στους New York Times, η Hathaway αναφέρθηκε στην υγεία της και στο γεγονός ότι βρίσκεται στα σαράντα της χρόνια. «Τα σαράντα τα αισθάνομαι σαν δώρο. Η αλήθεια είναι ότι διστάζω να αποκαλώ τη φάση που είμαι “μέση ηλικία”, απλώς και μόνο επειδή μπορεί να είμαι σημασιολογικά αντίθετη, άσε που μπορεί να με χτυπήσει αυτοκίνητο αργότερα σήμερα. Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η μέση ηλικία. Δεν ξέρουμε τίποτα.»

«Η προσωπική μου εμπειρία κόβοντάς το, είναι ότι όλα είναι καλύτερα», συνέχισε. «Για μένα, ήταν ένα καύσιμο που αντί να περπατάω, με έκανε να σέρνομαι. Και δε μου αρέσει να σέρνομαι».

Η νέα ταινία της Hathaway, τώρα, με τίτλο “The Idea of You”, θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 2 Μαΐου. Υποδύεται τη Σολέν, μια διαζευγμένη μητέρα που καταλήγει να ερωτευτεί έναν πολύ νεότερο άνδρα που είναι διάσημος. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Michael Showalter, αποτελεί διασκευή του ρομαντικού μυθιστορήματος της Robinne Lee. Πρωταγωνιστεί επίσης ο Nicholas Galitzine.

Κεντρική Φωτογραφία: Getty/Ideal Images

Πηγή Grace.gr

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024