Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan X-Trail N Trek: Για τους λάτρεις της περιπέτειας

Nissan X-Trail N Trek: Για τους λάτρεις της περιπέτειας

Μια νέα έκδοση τονίζει την περιπετειώδη πλευρά του X-Trail διευκολύνοντας όσους ακολουθούν ένα πιο δυναμικό τρόπο ζωής

To Χ-Trail αποτελεί από τα πλέον σκληροτράχηλα off-roader και προσφέρει εγνωσμένου κύρους ικανότητες εκτός πεπατημένης. Υπό αυτό το σκεπτικό η Nissan αποφάσισε να ενισχύσει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού με την ονομασία N-Treck το οποίο ενισχύει τη συγκεκριμένη πλευρά του και τοποθετείται ανάμεσα στα επίπεδα εξοπλισμού N-Connecta και Tekna.

Υπό αυτό το περιπετειώδες σκεπτικό η επίμαχη έκδοση προσθέτει στην εμφάνιση του X-Trail προστατευτικές ποδιές στον μπροστινό και στον πίσω προφυλακτήρα, φώτα ομίχλης και νέου σχεδιασμού τροχούς 18 ιντσών.

Την εικόνα συμπληρώνουν καθρέφτες με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα ενώ το ίδιο φινίρισμα υιοθετούν και οι standard ράγες οροφής. Στις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνεται και η διχρωμία για το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί επενδύσεις ανθεκτικές στο νερό και εύκολες στο καθάρισμα προς διευκόλυνση όσων ακολουθούν ένα πιο δυναμικό τρόπο ζωής και αρέσκονται σε σπορ στην φύση. Το εξοπλιστικό παλμαρέ συμπληρώνουν πατάκια από καουτσούκ και αφαιρούμενο πάτωμα για το πορτ μπαγκάζ. Παράλληλα στις προαιρετικές επιλογές συγκαταλέγονται στηρίγματα ποδηλάτων, γάντζοι και σύστημα οργάνωσης πορτ μπαγκάζ για την ευκολότερη τοποθέτηση αντικειμένων.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε πενταθέσια ή επταθέσια διαμόρφωση ενώ, παρά τα όσα θα υπέθετε κανείς είναι διαθέσιμη και ως δικίνητη. Για την ακρίβεια θα είναι διαθέσιμη στις παραλλαγές e-Power και την τετρακίνητη e-4ORCE, αμφότερες με τον κινητήρα 1,5 λίτρου σε υβριδικές διαμορφώσεις με ισχύ 163, 204 και 213 ίππων.

Sports in

Ο Ματέο υποκλίθηκε στον Μπαρτζώκα: «Είναι ηγέτης, έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό»

Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024