Τρίτη 28 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βελτιώσεις στα σημεία για τις ΒΜW i4 & Σειρά 4 Gran Coupe

Βελτιώσεις στα σημεία για τις ΒΜW i4 & Σειρά 4 Gran Coupe

Η BMW εφαρμόζει μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων στα «4άρια» της

Hβαυαρική φίρμα παρουσιάζει τις ανανεωμένες εκδοχές των i4 και 4 Gran Series Coupe, εφαρμόζοντας μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων που εστιάζουν σε όλες τις παραμέτρους των «4».

Ξεκινώντας από την αμιγώς ηλεκτροκίνητη i4, το εσωτερικό της παραλαμβάνει ως standard για όλες τις εκδόσεις της το δίδυμο των οθονών Curved Display που βασίζονται στο νεότερο λειτουργικό OS 8.5.

Το δίδυμο των οθονών συμπληρώνει προαιρετικά το σύστημα πλοήγησης επαυξημένης πραγματικότητας. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές της βαυαρικής φίρμας έχουν αναθεωρήσει τους αεραγωγούς έχοντας προσθέσει παράλληλα νέες λεπτομέρειες, ενώ έχουν εμπλουτιστεί και οι επιλογές για τις επενδύσεις.

Εξωτερικά, η i4 επωφελείται από νέα ρυθμιζόμενα LED φώτα μπροστά και laser τεχνολογίας πίσω φωτιστικά σώματα όπως αυτά της BMW M4 CSL.

Σε ό,τι αφορά το hardware, οι βελτιώσεις εστιάζουν στην ενίσχυση της αυτονομίας με την εισαγωγική eDrive35e να προσφέρει πλέον 500 χλμ. αυτονομία, την eDrive40 να αυξάνει το αντίστοιχο μέγεθος σε 600 χλμ. και την Μ50 σε 521 χλμ.

Η Σειρά 4 Gran Coupe με τη σειρά της υιοθετεί μια λίγο διαφορετική όψη όπου παραμένουν τα θηριώδη νεφρά αν και στην προκειμένη περίπτωση με ματ φινίρισμα. Διαφορετικό είναι και το μοτίβο των φωτιστικών σωμάτων ημέρας ενώ την ανανεωμένη εικόνα της συμπληρώνουν ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας και οι νέες εισαγωγές αέρα.

Στο πίσω τμήμα, διακρίνονται ο ανασχεδιασμένος διαχύτης και προφυλακτήρας ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν αυξήσει τη διάμετρό τους σε 10,0 εκατοστά. Στις προαιρετικές επιλογές συγκαταλέγονται φώτα laser πίσω καθώς και οι γνώριμες επιλογές M Sport Pro και M Carbon οι οποίες εμπλουτίζουν την εξωτερική της εμφάνιση με περισσότερο ανθρακόνημα και σπορ λεπτομέρειες.

Πλην αυτών η Σειρά 4 Gran Coupe υιοθετεί το ίδιο δίπτυχο οθονών στο εσωτερικό της με βάση την νεότερη εκδοχή του λειτουργικού συστήματος ενώ νέου σχεδιασμού είναι το τιμόνι που συμπληρώνεται από paddles, έχουν προστεθεί νέες επενδύσεις καθώς και νέες λεπτομέρειες στις επιφάνειες του θαλάμου επιβατών.

Παράλληλα οι εκδόσεις 430i και M440i επωφελούνται πλέον από σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48 Volt, αυξάνοντας την ισχύ τους σε 258 και 387 ίππους αλλά και ενισχύοντας την αποδοτικότητά τους.

Sports in

Oι πέντε καλύτερες φάσεις του τελικού της Euroleague (vid)

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κέντρικ Ναν ήταν η κορυφαία φάση στον τελικό της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Μαϊου 2024