Τα δύο ερωτήματα που θέτουν στον Νικόλα Φαραντούρη οι ομογενείς στις ΗΠΑ
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης αναφέρθηκε στα δύο ερωτήματα που του θέτουν οι ομογενείς στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται
Τα πολιτικά ερωτήματα που του θέτουν οι Έλληνες ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου βρίσκεται αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νικόλας Φαραντούρης.
Με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νικόλας Φαραντούρης υπογραμμίζει πως «με ρωτούν εδώ οι ομογενείς γιατί η χώρα μας μετά από τέσσερα χρόνια που έχει βγει από τα μνημόνια βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη και εξευτελιστική θέση. Τη δεύτερη φτωχότερη θέση στην Ευρώπη μετά τη Βουλγαρία. Και τους εξηγώ ότι αυτή ήταν η επιλογή της κυβέρνησης τέσσερα χρόνια τώρα να αφήσει την αισχροκέρδεια ελεύθερη, τις αγορές χωρίς εποπτεία, τους έμμεσους φόρους στον Θεό και να μην παρεμβαίνει όταν υπάρχουν καρτέλ και άλλες στρεβλώσεις στην αγορά».
Ακολούθως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι τον ρώτησαν επίσης «για τη δήλωσή μου ότι το BBB- της αξιολόγησης της Standard & Poor’s δεν τρώγεται. Και τους εξήγησα -και το καταλαβαίνουν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες- ότι αν μια τέτοια αξιολόγηση δεν αντανακλάται στην πραγματική οικονομία, δηλαδή στην τσέπη του καταναλωτή και κυρίως στην πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και στην αγορά χρήματος είναι κενή περιεχομένου. Αυτό το καταλαβαίνουν εδώ. Στην κυβέρνηση κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να μας θεωρούν ιθαγενείς».
Καταληκτικά ο Νικόλας Φαραντούρης επισημαίνει ότι «στις 9 Ιουνίου θα πάρουν την απάντησή τους».
Δείτε το βίντεο:
View this post on Instagram
- Νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχει έρθει το παραμικρό», λένε από τη Βουλή
- Η ΚΕΔΕ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς με στρατηγική προτάσεων και διεκδικήσεων
- Ψαρόπουλος: Αυτή η δίκη είναι ο αγώνας της ζωής μου
- Μανώλης Μητσιάς για Μαρινέλλα: «Σφράγισε με την προσωπική της φωνή και ευαισθησία το ελληνικό τραγούδι»
- Φάμελλος σε Κακλαμάνη: Η κυβέρνηση απαξιώνει το Κοινοβούλιο και προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες
- Τέμπη: «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου
- Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη για τη Ζωή Δανιηλίδου
- Οι νέοι, ο νούμερο ένα στόχος των τρομοκρατικών δικτύων στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/vitaly-gariev-ngN4CTsIBjE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442