Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Διεξαγωγή άσκησης προσομοίωσης σεισμού στη Λάρισα

Διεξαγωγή άσκησης προσομοίωσης σεισμού στη Λάρισα

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, από τις 11 το πρωί, στο κτίριο του Μύλου του Παππά στο Δήμο Λαρισαίων.

Άσκηση προσομοίωσης σεισμού διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση καταστροφικών φαινομένων.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, από τις 11 το πρωί, στο κτίριο του Μύλου του Παππά. Στόχος της άσκησης Πολιτικής Προστασίας είναι η επαύξηση της διαλειτουργικότητας και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στα όρια του θεσμικού τους ρόλου, στην αντιμετώπιση κινδύνων εξαιτίας της εκδήλωσης καταστροφικών φαινομένων.

Ποιοι συμμετέχουν στην άσκηση

Στην άσκηση συμμετέχουν η Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λάρισας (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) και ο Α’ Πυροσβεστικός Σταθμός, η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) και οι

Από πλευράς του Δήμου συμμετέχουν οι Υπηρεσίες : Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Λαρισαίων και Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λαρισαίων.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024