Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε χθες (23/4) βράδυ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 91-87 στο ΟΑΚΑ, με τους Ισραηλινούς πλέον να προηγούνται με 1-0 στη σειρά των play offs της Euroleague.
Ο Κίναν Έβανς, του οποίου το όνομα συνδέεται εδώ και αρκετό καιρό με τον Ολυμπιακό, αντέδρασε μέσω των προσωπικών του social media σε αυτό το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, με τη λέξη «Wow», ο Αμερικανός γκαρντ θέλησε να εκφράσει την έκπληξή του για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 11 πόντους στο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όμως σκόραρε ελάχιστα στη συνέχεια και γνώρισε τελικά την ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ (92-88) στη Σόφια.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε (6-0) τη Ρεάλ Μαδρίτης και στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League γυναικών και με συνολικό σκορ 12-2 προκρίθηκε στην τετράδα όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου.
Η ιταλική ιστοσελίδα «Corriere dello Sport» διενεργεί ψηφοφορία για τον ποιον θεωρούν οι Ιταλοί φίλαθλοι καταλληλότερο προπονητή στην Εθνική Ιταλίας μετά τον Γκατούζο. Προηγείται ο Μουρίνιο.