Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος - Οι οικονομικές δυσκολίες και οι μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού»

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος – Οι οικονομικές δυσκολίες και οι μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που τον οδήγησαν να μείνει για ένα χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως «Τίμος Δράκος» στη δημοφιλή σειρά «Λάμψη» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις οικονομικές δυσκολίες που τον οδήγησαν να μείνει στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος μίλησε για τον ρόλο που τον ανέδειξε στο κοινό, σημειώνοντας πως «μου κάνει εντύπωση, γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ήμουν ο δεύτερος «Τίμος» και θυμούνται εμένα. Είναι κολακευτικό, δεν με ενοχλεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάποια στιγμή πέρασα από μια ψευδοκαταθλιπτική περίοδο που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και σε σύντομο διάστημα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που τον οδήγησαν να μείνει στο «Σπίτι του ηθοποιού». «Έκανα έναν κακό προγραμματισμό, όταν είχα γυρίσει από την Κύπρο. Επειδή έλειπα από την Αθήνα για πολλά χρόνια, γύρισα σε μια πόλη που οι τιμές των ενοικίων είχαν ξεφύγει εντελώς. Εκεί έγινε το λάθος της οργάνωσης και ευτυχώς, βρέθηκε η Άννα Φόνσου και μου είπε ‘έλα να μείνεις στο Σπίτι του ηθοποιού μέχρι να τακτοποιηθείς’. Έμεινα κάποιους μήνες. Το έμαθε από άλλους συναδέλφους».

«Κάποια στιγμή πέρασα από μια ψευδοκαταθλιπτική περίοδο που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και σε σύντομο διάστημα. Το έβλεπα στην καθημερινότητά μου. Απομόνωση, παραμέληση εαυτού. Δεν μπορώ να πω δημόσια την «πηγή» της κατάθλιψης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

«Από τότε που γύρισα από την Κύπρο δεν έχω κάνει κάτι, αλλά τον χειμώνα θα κάνω μια δουλειά. Θέλω να παίξω στο θέατρο», υπογράμμισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024