Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο σύντομοι γάμοι-αστραπή στην ιστορία του Hollywood

Οι πιο σύντομοι γάμοι-αστραπή στην ιστορία του Hollywood

Δεν έχουν όλοι οι γάμοι ευτυχισμένη κατάληξη.

Όταν είσαι ερωτευμένος πιστεύεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό και η σχέση σας θα κρατήσει για μια ζωή. Το «για πάντα» όμως σε έναν γάμο δεν έχει όλες τις φορές διάρκεια και οι όρκοι αιώνιας αγάπης μπορούν να μετατραπούν σε επεισοδιακούς χωρισμούς και διαζύγια.

Σταρ του Hollywood απασχόλησαν κατά διαστήματα τον παγκόσμιο Τύπο με την διάρκεια των γάμων τους και την «εύκολη λύση» των διαζυγίων. Πολλοί, μάλιστα, δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί με συζύγους τους ούτε έναν μήνα!

Από την Britney Spears που έκανε ένα γάμο στο Las Vegas που κράτησε μόλις 18 ώρες μέχρι τον γάμο υπερπαραγωγή της Kim Kardashian με τον Kris Humphries, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, αλλά κράτησε μόλις 72 ημέρες, ας δούμε ποιοι διάσημοι δεν άντεξαν στο γάμο τους για… πολύ!

55 ώρες – Britney Spears & Jason Alexander

Οι μέρες της μεγάλης πτώσης για την Britney ξεκίνησαν κάπως έτσι: Τον Ιανουάριο του 2004, «κλέφτηκε» με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander στο Las Vegas και παντρεύτηκαν μυστικά από όλους (πιθανότατα με κουμπάρο κάποιον σωσία του Elvis, επί πληρωμή). Μετά από 55 ώρες, ο γάμος ακυρώθηκε καθώς η Britney επικαλέστηκε μέθη και είπε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό ήταν ένα αστείο που παρατράβηξε». Κανείς δεν γέλασε ιδιαίτερα, όμως, με το πώς εξελίχθηκαν για την ίδια τα πράγματα στην πορεία.

6 εβδομάδες – Drew Barrymore & Jeremy Thomas

Το παιδί-θαύμα του Hollywood είναι γνωστό πως έζησε μια άγρια, όχι μόνο εφηβική αλλά και παιδική ηλικία, μέσα στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αυτό όμως που είναι λιγότερο γνωστό είναι ο γάμος της το 1994 με τον ιδιοκτήτη μπαρ Jeremy Thomas σε ηλικία μόλις 19 χρονών. Ήταν ο πρώτος γάμος για την νεαρή τότε Drew, ο οποίος όμως διαλύθηκε μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες.

3 μήνες – Nicolas Cage & Lisa Marie Presley

«Αυτός ο γάμος ήταν ένα τεράστιο λάθος». Με αυτή τη φράση της Lisa Marie Presley έληξε άδοξα ο γάμος της με τον Nicolas Cage το 2002, μετά από σχεδόν 108 ημέρες και μια ρομαντική τελετή στη Χαβάη. Όταν είσαι τεράστιος φαν του Elvis, αγοράζεις όλη τη δισκογραφία του και κρεμάς το κάδρο του στο τοίχο, Nicolas. Δεν παντρεύεσαι υποχρεωτικά την εγγονή του.

4 μήνες – Renee Zellweger & Kenny Chesney

Ο πρώτος και μοναδικός μέχρι τώρα γάμος της διάσημης ηθοποιού έγινε τον Μάιο του 2005 στο ειδυλλιακό νησί St. John στα Virgin Islands, με τον τραγουδιστή της country Kenny Chesney. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς κατατέθηκαν και τα χαρτιά του διαζυγίου, με την Zellweger να επιλέγει την επιλογή τον νομικό όρο «Απάτη» ως αιτιολογία στην αίτηση και φήμες να θέλουν τον Chesney να δηλώνει πως πανικοβλήθηκε, γι’ αυτό και ήθελε να χωρίσει.

Σύντομη λίστα διαζυγίων:

  1. Miley Cyrus και Liam Hemsworth – Ο γάμος τους κράτησε 8 μήνες.
  2. Elizabeth Taylor and Conrad «Nicky» Hilton – Ένας γάμος που είχε διάρκεια ζωής 205 ημέρες.
  3. Dennis Hopper και Michelle Phillips – Ο γάμος τους διήρκησε μόλις 8 ημέρες.
  4. Pamela Anderson και Rick Salomon – Ο γάμος τους κράτησε μόλις 2 μήνες.
  5. Axl Rose και Erin Everly – Ένας γάμος 26 ημερών.
  6. Johnny Depp and Amber Heard – Ένας γάμος που κράτησε μόλις 15 μήνες.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024