Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μίντλετον ξαναχτυπά για τα 6α γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

Η Κέιτ Μίντλετον ξαναχτυπά για τα 6α γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

Η Κέιτ Μίντλετον δεν φάνηκε να πτοείται από την αναστάτωση που προκάλεσε η τελευταία «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία και παίρνει ξανά τον ρόλο του φωτογράφου για το πορτρέτο του πρίγκιπα Λούις.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ξαναχτυπά ως φωτογράφος, αναρτώντας στον επίσημο της λογαριασμό μια φωτογραφία του χαμογελαστού πρίγκιπα Λούις για τα 6α γενέθλιά του.

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις ακτινοβολεί στην αξιολάτρευτη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τα 6α γενέθλιά του.

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει τα έκτα γενέθλιά του αφού επέστρεψε στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον συνήθως κυκλοφορεί νωρίς το πρωί πορτρέτα των παιδιών του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στα γενέθλιά τους. Κάτι που απογοήτευσε τους θαυμαστές που δεν είδαν από νωρίς τη φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα Λούις.

Το ευχαριστώ της Κέιτ Μίντλετον

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον ανήρτησε τη φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα Λούις που τράβηξε η ίδια. Μια κίνηση που υποδηλώνει ότι αισθάνεται αρκετά καλύτερα για να επιστρέψει πίσω από την κάμερα ενώ αναρρώνει από τις χημειοθεραπείες.

«Χαρούμενα έκτα γενέθλια πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστούμε για όλες τις ευγενικές ευχές σήμερα» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη γλυκιά φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα Λούις.

Το μικρότερο παιδί του πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας φαίνεται να είναι ξαπλωμένο στο γρασίδι και να χαμογελάει στην κάμερα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τις τελευταίες ημέρες στο Ουίνδσορ από την Κέιτ Μίντλετον, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Ο πρίγκιπας Λούις ‘Αρθουρ Τσαρλς γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 23 Απριλίου του 2018 στην πτέρυγα Λίντο του Νοσοκομείου St Mary’s, όπως και τα αδέλφια του.

Η βάπτισή του πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου του ίδιου χρόνου στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του St James’s Palace από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Γουέλμπι.

Ο μικρός πρίγκιπας φοιτά στο σχολείο Lambrook στο Berkshire μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Ο πρίγκιπας Λούις εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν η βασιλική οικογένεια έκανε την παραδοσιακή εορταστική της εμφάνιση στο Σάντρινγκχαμ καθώς πήγαινε στην εκκλησία.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024