Οι μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Youth League (vids)
Ο Ολυμπιακός είχε τρεις πολύ καλές στιγμές για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Youth League με αντίπαλο τη Μίλαν.
Ο Ολυμπιακός έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Youth League με αντίπαλο τη Μίλαν στη Νιόν.
Η μία ευκαιρία χάθηκε από τον Παπακανέλλο στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η άλλη μόλις στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η οποία μάλιστα ήταν και διπλή. Η τρίτη χάθηκε από το Μπακούλα, ο οποίος πλάσαρε από πλεονεκτική θέση και αστόχησε.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Μίλαν και δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες.
H Μίλαν θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0, με τον Ολυμπιακό να είναι ανώτερος και πολύ πιο απειλητικός από τους Ιταλούς.
Η διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα
Το πανέμορφο πλασέ του Παπακανέλλου που πέρασε λίγο άουτ
Μεγάλη ευκαιρία για τον Μπακούλα, το τελείωμα όμως ήταν αδύναμο
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442