Άρης: Οι δεδομένες απουσίες και τα ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού
Ποια είναι τα προβλήματα που έχει ο Άρης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο Άρης θα ξεκινήσει από σήμερα (22/4) την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο.
Με δεδομένο ότι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ θα κάνουν χαλάρωμα, ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει αύριο τις δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα, έχοντας, όμως, αρκετά ερωτηματικά, εκτός από τις δεδομένες απουσίες των Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, που συμπλήρωσαν κάρτες.
Τα προβλήματα που πρέπει να λύσει
Συγκεκριμένα, αμφίβολοι παραμένουν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι τραυματίες Βέλεθ και Φεράρι, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη περιμένει να διαπιστώσει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μορόν και Νταρίντα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ρόουζ.
Η κατάσταση της υγείας των τριών προαναφερθέντων, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Δεδομένη, τέλος, θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία

