Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Να βγάλει αντίδραση με ερωτηματικό στην άμυνα

Άρης: Να βγάλει αντίδραση με ερωτηματικό στην άμυνα

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών στο σημερινό (21/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ...

Να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών θα επιδιώξει ο Άρης στη σημερινή (21/4, 19.30) εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σημαντική επιστροφή για τον Άκη Μάντζιο αυτή του Φαμπιάνο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ακόμα, νέο πρόσωπο στην αποστολή, μετά από τέσσερις μήνες, είναι και ο Κάρλσον.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει, ακόμα, για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το αν ο Φαμπιάνο θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, ή αν θα ξεκινήσει ο Ρόουζ.

Οι επιλογές του Μάντζιου

Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και ο Μοντόγια το αριστερό. Στην περίπτωση που ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Γκαρθία, τότε οι Ζουλ και Νταριντα αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ενώ ο Ισπανός ως επιτελικός μέσος. Στην αντίθετη περίπτωση οι Βερστράτε και Ζουλ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα.

Ο Παναγίδης αναμένεται να παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ ο Μορόν έχει προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φεράρι και Βέλεθ, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024