Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άνω – κάτω η Μακάμπι πριν τις μάχες με τον Παναθηναϊκό: «Κλείνει στην Αρμάνι ο Νίμπο»

Άνω – κάτω η Μακάμπι πριν τις μάχες με τον Παναθηναϊκό: «Κλείνει στην Αρμάνι ο Νίμπο»

Ο Τζος Νίμπο έχει έρθει σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα από τη νέα σεζόν.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των play-offs της Euroleague και τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, «έσκασε» είδηση για μια απώλεια που φαίνεται πως θα έχει η Μακάμπι Tελ Αβίβ στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με την ισπανική Relevo και τον έγκυρο δημοσιογράφο Τσέμα Ντε Λούκας, ο Τζός Νίμπο είναι κοντά σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

«Βόμβα» στην Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τα play-offs με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ιταλική ομάδα προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 1,6 εκατ. ευρώ για τον Αμερικανό άσο, που είναι ο βασικός σέντερ της Μακάμπι, ενώ φέτος αποτελεί τον πρώτο ριμπάουντερ της Εuroleague.

Ο 26χρονος άσος έχει φέτος 10,9 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 16,6 στην αξιολόγηση σε 23:20 κατά μέσο όρο στην Εuroleague, αποτελώντας έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες για το σύνολο του Όντεντ Κάτας.

Οι διαιτητές του Game 1 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι

Οι πράσινοι έχουν μπει ήδη σε ρυθμούς play off στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να επιστρέψουν σε Final-4 μετά το μακρινό 2012.

Η σειρά θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη (23/4, 20:30) στο ΟΑΚΑ και πριν από λίγο η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους διαιτητές του Game 1.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι είναι μία εξαιρετική ομάδα, που τερμάτισε στην 7η θέση της κανονικής περιόδου και είναι μαζί με τον Ολυμπιακό η ομάδα που κέρδισε φέτος δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024