Επιστροφή στην κορυφή, έστω και προσωρινά για τη Λίβερπουλ, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ με 3-1, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League και να πιάσει την Άρσεναλ στην πρώτη θέση με 74 πόντους και ματς παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκράφενμπεργκ και Ζότα, με το σύνολο του Μάρκο Σίλβα να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Καστάνιε.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τη Λίβερπουλ να είναι εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Δράστης ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ που στο 32′ έκανε το 1-0. Η Φούλαμ πάντως δεν άργησε να βρει απάντηση και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τίμοθι Καστάνιε ισοφάρισε σε 1-1.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κόκκινοι» πήραν εκ νέου τα ηνία στο σκορ, αφού ο Ράιαν Γκράφενμπεργκ έκανε το 2-1, για να έρθει ο Ντιόγκο Ζότα στο 72ο λεπτό της συνάντησης να διαμορφώσει το τελικό 3-1 και να κρατήσει ψηλά τη Λίβερπουλ.