Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Βικτόρια Μπέκαμ φτάνει στο πάρτι των 50ων γενεθλίων της με λαμπερό φόρεμα και πατερίτσες

Η Βικτόρια Μπέκαμ φτάνει στο πάρτι των 50ων γενεθλίων της με λαμπερό φόρεμα και πατερίτσες

Η σχεδιάστρια μόδας, η οποία έσπασε το πόδι της ενώ γυμναζόταν τον Φεβρουάριο, άφησε άναυδους τους πάντες καθώς μπήκε κουτσαίνοντας στη γιορτή της στο πολυτελές ιδιωτικό κλαμπ μελών Oswald's στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η σχεδιάστρια μόδας, η οποία έσπασε το πόδι της ενώ γυμναζόταν τον Φεβρουάριο, άφησε άναυδους τους πάντες καθώς μπήκε κουτσαίνοντας στη γιορτή της στο πολυτελές ιδιωτικό κλαμπ μελών Oswald’s στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου, το βράδυ του Σαββάτου.

Αν και έδειχνε λίγο σκυθρωπή καθώς έμπαινε στο κλαμπ, το ημιδιαφανές φόρεμά της έλαμπε. Το κομψό πράσινο της μέντας αμάνικο φόρεμα είχε βολάν στους ώμους της που έπεφταν καταιγιστικά στη σφιγμένη μέση της.

Δείτε το βίντεο 

Πρόσθεσε αστραφτερά ασημένια και χρυσά βραχιόλια σε κάθε καρπό και χτένισε τα μακριά, σκούρα καστανά μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς.

Η Βικτόρια, της οποίας τα γενέθλια ήταν την Τετάρτη, περπάτησε μαζί με όλη την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, των γιων της Μπρούκλιν, 25, Ρομέο, 21, και Κρουζ, 19, καθώς και της 12χρονης κόρης της, Χάρπερ.

Οι άνδρες της οικογένειας ντύθηκαν με σμόκιν για την ειδική περίσταση, με τον Κρουζ να ξεχωρίζει με ένα λευκό σμόκιν. Η Χάρπερ, εν τω μεταξύ, έδειχνε υπέροχη με ένα λευκό σατέν φόρεμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Μπρούκλιν, Nicola Peltz, απουσίαζε από τις φωτογραφίες της μεγάλης εισόδου της οικογένειας και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Βικτόρια πριν μπει στο πάρτι της. Σύμφωνα με το Instagram Story της Peltz, την ώρα του πάρτι περνούσε χρόνο με τη γιαγιά της, αλλά έστειλε την αγάπη της πεθεράς της.

Η Χάρπερ, εν τω μεταξύ, έδειχνε υπέροχη με ένα λευκό σατέν φόρεμα


«Ανυπομονώ να γιορτάσω με τους φίλους και την οικογένειά μου! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε η Βικτόρια στη λεζάντα των εικόνων.

Μερικοί από τη λίστα των καλεσμένων της πρώην τραγουδίστριας των Spice Girl, που ήταν γεμάτη αστέρια, περιλάμβαναν τις συμπαίκτριές της στο συγκρότημα, Emma Bunton, Mel C, Mel B και Geri Horner, καθώς και τους αστέρες Eva Longoria, Gordon Ramsay και Tom Cruise.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Ντέιβιντ, 48 ετών, γιόρτασε τη σύζυγό του και μοιράστηκε ένα slideshow με πρωτόγνωρες φωτογραφίες και βίντεο από όλη την παιδική ηλικία της Βικτόρια και τη ζωή τους καθώς μεγάλωναν την οικογένειά τους.


«Χρόνια πολλά στην πανέμορφη γυναίκα μου… Καθώς οδεύεις προς αυτά τα γενέθλια θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει, επιτύχει και όσα έχεις χτίσει, Posh Spice, επιχειρηματίας και φυσικά παντρεύτηκες έναν αρχηγό της Αγγλίας 😂» της έγραψε.

«Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου, τα καθοδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις… Σε αγαπούν απερίγραπτα, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ x Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, τα αξίζεις όλα».


*Με στοιχεία από pagesix.com 

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024