Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «τρελαίνει» την Ευρώπη και στο Youth League, καθώς κατάφερε να περάσει το εμπόδιο και της Ναντ στα πέναλτι και θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, με στόχο να ανέβει στην κορυφή.
Οι «Μπέμπηδες» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν, που απέκλεισε την Πόρτο επίσης στη διαδικασία των πέναλτι.
Δύο μέρες πριν τον τελικό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο σπίτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στα γραφεία της UEFA στη Νιόν, όπου ξεναγήθηκε, μαζί με τις άλλες τρεις ομάδες του Final Four.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση σε Ολυμπιακό, Μίλαν, Ναντ και Πόρτο για το ποδόσφαιρο, το Youth League και τη σημασία που έχει στην εξέλιξη του αθλήματος.
Μάλιστα, αρκετοί ποδοσφαιριστές των ομάδων δέχτηκαν ερωτήσεις, τόσο για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στον τελικό, αλλά και για το ποιος θα κατακτήσει το Champions League και όχι μόνο…
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το σπίτι της UEFA
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά