Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στη Σύρο ο Στέφανος Κασσελάκης - «Δεν υπάρχουν για μας παραγκωνισμένοι Έλληνες»

Στη Σύρο ο Στέφανος Κασσελάκης – «Δεν υπάρχουν για μας παραγκωνισμένοι Έλληνες»

Ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφτεί 29 νησιά του Αιγαίου, σε μία περιοδεία, όπως σημειώνει, «που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός»

Στην Σύρο έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στο πλαίσιο της «ναυτικής περιοδείας» του στα νησιά του Αιγαίου, ενόψει ευρωεκλογών.

Προερχόμενος από την Κύθνο, την οποία επίσης επισκέφθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην Σύρο με ιδιωτικό σκάφος λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν στη Σύρο η υποψήφια ευρωβουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Γιαννακά, καθώς και μέλη και φίλοι του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος και φορώντας αθλητική περιβολή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο νησί, ανάμεσά τους και με αρκετά παιδιά.

Πρώτος του σταθμός ήταν το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος, Γιάννης Ρούσσος και στελέχη του Επιμελητηρίου και πραγματοποιήθηκε ολιγόωρη συνάντηση.

«Δεν υπάρχουν για μας παραγκωνισμένοι Έλληνες»

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει, μεταξύ άλλων: «θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες».

«Ξεκινήσαμε με τον ναύαρχο Αποστολάκη και την ομάδα μας. Ήταν να φύγουμε στις 10 πμ. Περιμέναμε να πέσουν οι άνεμοι. Αποπλεύσαμε στη 1 μμ. Μπροστά μας όλο το Αιγαίο. Για 10 ολόκληρες μέρες. Πάνω από 1000 ναυτικά μίλια.

»Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες.

»Θέλω να μεταφέρω το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια, την ασφάλεια, τη φορολογία, την αναμόρφωση του Κράτους στους νησιώτες μας, που ζουν στο πιο κομβικό σημείο της πατρίδας μας. Και να καταγράψω αυτοπροσώπως, νησί προς νησί, τα προβλήματα των κατοίκων.

»Το είπα και χθες: Όλες μου οι αντοχές – όλες μας οι δυνάμεις στην υπηρεσία των συμπολιτών μας από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Για μια καλύτερη ζωή».

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024