Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου»
Ο τραγουδιστής σε μια σύνεντευξη εφ όλης της ύλης.
Ο Αντώνης Ρέμος έκανε ποδαρικό στη νέα διαδικτυακή της Μαρίας Σολωμού και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη καριέρα του, τον Παντελή Παντελίδη και την Νατάσα Θεοδωρίδου.
Ήμουν μέντορας για τον Παντελίδη
«Έχω μία φωτογραφία που έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση για εμένα. Είναι πολύ ιστορική. Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο ότι ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε πολύ και με σεβόταν πολύ. Ήθελα να του δείχνω πράγματα. Ως ένα σημείο ο μέντοράς του. Ο Παντελής, όμως, αγαπούσε και είχε μεγαλώσει με τραγούδια τον Νότη Σφακιανάκη.
Η σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη
Δεν θα έρθω σε ρήξη με τον Νότη, υπάρχει σεβασμός. Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος και συνέχισε:
«Είναι κάποια στιγμή που είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τον μπερδεύουν και τσαντίστηκε. Τον ενόχλησε που του ακούστηκε τραγούδι ο Παντελίδης και του είπαν ρε Νότη έβγαλες τραγούδι; Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα Notis ησύχασε. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και μικροί μεγάλοι στα καφενεία. Ξεκίνησε ένα τέτοιο beef.. Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα, ήμουν δίπλα του».
Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου
«Την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Ρέμος και στη συνέχεια μίλησε για τον ντόρο που υπήρξε με το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πασχαλινή διαφήμιση.
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
- Γροιλανδία: Η Δανία ζητά από το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει αποστολή για την ενίσχυση της άμυνάς της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442