Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια (vid)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του
Δεν γινόταν να μην τους επισκεφτεί. Να μην πάει στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες που χάρισαν μια ιστορική πρόκριση στον Ολυμπιακό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τους «ερυθρόλευκους» για να τους αποθεώσει και αγκάλιασε τον καθένα ξεχωριστά.
Και αφού αποθεώθηκε και ο ίδιος από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών έδωσε συγχαρητήρια σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ομως την διαφορά την έκανε η αγκαλιά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και είχε ξεχωριστή σημασία. Βλέπετε, ο Μαρονικός επιθετικός ήταν αυτός που έχασε το δεύτερο πέναλτι του Ολυμπιακού και είναι κάτι που δεν συνηθίζει. Μάλιστα να ευστοχούσε πιθανότατα θα έκανε πιο… εύκολη την πρόκριση των «ερυθρολεύκεων» στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.
Οπως και να ‘χει το αποτέλεσμα μετράει. Κι αυτό ήρθε με τον τρομερό Τζολάκη να βγάζει τρία πέναλτι και να στέλνει τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς

