Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας: «Στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο» (vid)

Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας: «Στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου ξέσπασε και αναφέρθηκε σε όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Καταπέλτης ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον πόλεμο που δέχεται! Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Προμηθέα για όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος του και εξήγησε πως δεν νιώθει μόνος αφού έχει τη συμπαράσταση όλων στην ομάδα.

«Όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται συστηματικά, προφανώς το καταλαβαίνετε όλοι ότι είναι στοχευμένη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μπαρτζώκας: «Ολη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται συστηματικά»

Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Για το παιχνίδι, είχαμε καλές και κακές στιγμές, ο Προμηθέας πάντα είναι σοβαρή ομάδα, πολύ καλή στο iso, πολύ καλή σε παίκτες που δημιουργούν δικά τους σουτ. Έπρεπε να παίξουμε κατά διαστήματα σοβαρά για να κερδίσουμε, κάναμε επιπόλαια πράγματα και πρέπει όλοι οι παίκτες να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας για τη δύσκολη συνέχεια στην EuroLeague».

Για τα όσα γράφονται εναντίον του: «Έχει ενταθεί, δεν έχει δημιουργηθεί τώρα, είναι τρία χρόνια συνέχεια. Προφανώς έχει σχέση με τα αποτελέσματα που είχαμε στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια και στο πρωτάθλημα. Με αυτό που έγινε βοηθήσαμε να αυξηθεί το ενδιαφέρον και μπορώ να το αναλύσω με νούμερα, για το μπάσκετ στην Ελλάδα όσον αφορά την επισκεψιμότητα στα σάιτ, την αύξηση των εισιτηρίων, την αύξηση των μπάτζετ. Σιγά σιγά το μπάσκετ ξανά ανθίζει ενώ έχει περάσει περίοδο κρίσης.

Σε αυτό το γεγονός έχω την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός βοήθησε πάρα πολύ γιατί κατ’ αρχάς πήγε δύο φορές στο Final Four, δημιούργησε ξανά τις προσδοκίες ότι το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να είναι στην κορυφή της Ευρώπης ακόμα και αν το μπάτζετ του μπορεί να είναι το 1/3 από άλλες ομάδες. Ένας οργανισμός που αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους της ομάδας μας, βλέπετε ότι μία ομάδα που παλεύει, έχει καλή χημεία μεταξύ των ατόμων, μάχεται σε κάθε παιχνίδι και φυσικά έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ κατά γενική παραδοχή των Ευρωπαίων αναλυτών.

Αυτό, επειδή κερδίσαμε πάρα πολλές συνεχόμενες φορές τον Παναθηναϊκό και κερδίσαμε τους επτά σερί τίτλους, ο Παναθηναϊκός επένδυσε πάρα πολλά χρήματα κατά βάση για να μας κερδίσει. Αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό, βλέπετε πως έχει ενδιαφέρον ο κόσμος του, άρα σε έναν βαθμό τους κάναμε καλό. Αν το δω λίγο αποστασιοποιημένα, θα έλεγα ότι με τιμάει κιόλας. Ο κύριος Γιαννακόπουλος με αυτά που λέει εναντίον μου αλλά και αυτοί που γράφουνε γύρω γύρω από αυτά που λέει ο κύριος Γιαννακόπουλος, έχουν φαγωθεί να φύγω από τον Ολυμπιακό. Οπότε όλο αυτό με τιμάει, θεωρούν ότι κάτι καλό κάνω στην ομάδα.

Το αντιμετωπίζω έτσι. Αρκετά συχνά το αντιμετώπιζα με χιούμορ όταν έλεγε ότι είμαι μικρό ανθρωπάκι, μικρός άνθρωπος. Μια, δυο, πέντε, δέκα… Δεν έχω social media, μου τα στέλνανε συχνά. Σκέφτηκα ότι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που κατά καιρούς ο κύριος Γιαννακόπουλος στοχεύει σε επιθέσεις. Όπως είπα και νωρίτερα στην ΕΡΤ, δεν έχω social media, ούτε σάιτ από πίσω μου. Ούτε ζήτησα ποτέ από τον Ολυμπιακό να υποστηρίξει όλο αυτό το πράγμα γιατί πιστεύω ότι είναι τοξικό.

Εγώ ό,τι έχω να κάνω όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους αντιπάλους, τις έχω με τους προπονητές που είναι συνάδελφοί μου. Και τους οκτώ προπονητές που έχει αλλάξει ο κύριος Γιαννακόπουλος στη δεύτερη θητεία μου, γιατί τα 4-4.5 χρόνια που είμαι εδώ έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές, μπορείτε να ρωτήσετε έναν προς έναν αν τους σεβάστηκα και τους υποδέχτηκα με μια ζεστασιά εδώ. Και τι σχέσεις έχω μαζί τους από τη στιγμή που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ήμουν όπως πρέπει.

Αυτό που συμβαίνει πως όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται συστηματικά, προφανώς το καταλαβαίνετε όλοι, δηλαδή κάποιος το δημοτικό να έχει βγάλει, καταλαβαίνει ότι είναι στοχευμένη. Απομονώνουν μια λέξη και δεν βλέπουν τι άλλο έχω πει. Μπορούν να βάλουν τη χειρότερη φωτογραφία που είμαι σε ένταση. Είναι πολύ οργανωμένη και συστηματική. Ακόμα και από ανθρώπους που κάνουν τρία ορθογραφικά λάθη στη λέξη Καλαμάτα! Γιατί έχει γίνει αυτό. Υπήρχε ένας κύριος που κάθε φορά με προσβάλει και νόμιζα ότι δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο! Μου έδειξαν μια συνέντευξη που πήρε με τον Γκραντ και είδα ότι υπάρχει!

«Για την πεθαμένη την μάνα μου…»

Και λέω, ΟΚ, να δεχτώ οτιδήποτε γίνεται, είναι στους κανόνες του παιχνιδιού και του ανταγωνισμού. Εκεί, όταν πηγαίνουμε στο ΟΑΚΑ, όσοι είναι στα court seats μπορούν να με βρίζουν να πεθάνει το παιδί μου, για την πεθαμένη μάνα μου τα χειρότερα, να πάθω καρκίνο… Αυτά είναι τα πιο επιεική που σας λέω.

Την ίδια ώρα το τραβάνε όλοι με το κινητό. Αν δεν απαντήσω, το βάζουν στα social media να δείξουν στα social media τι ωραία που τον έβρισα. Αν απαντήσω καμιά φορά, το χρησιμοποιούν κατευθείαν για προπαγάνδα. Αυτή είναι η κατάσταση. Καμιά φορά απαντάω κι εγώ. Εγώ κρίνομαι με βάση τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Αν για παράδειγμα εξετράπη με την Εφές, αποβλήθηκ κατευθείαν. Ο Εργκίν μπήκε δυο φορές μέσα στο γήπεδο, έφτασε στο κέντρο και δεν έφυγε. Και μετά ήταν η δική μου συμπεριφορά το πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι.

Εμένα με κάλυψε απολύτως η ανακοίνωση της ομάδας μας και τους ευχαριστώ για αυτό. Δεν νιώθω μόνος. Επειδή είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, νιώθω όχι την αγάπη, τη συμπαράσταση και την υποστήριξη. Ενωμένοι θα κάνουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024