Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια λύνει τις διαφορές του εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών
Ο 48χρονος αστυνομικός μήνυσε την εν διαστάσει σύζυγό του για ενδοοικογενειακή απειλή
Στα ακροατήρια των ποινικών δικαστηρίων κατέληξε εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών, ύστερα από εκατέρωθεν καταγγελίες που έγιναν και οδήγησαν στη σύλληψή τους με την αυτόφωρη διαδικασία.
Για τον 48χρονο άντρα, που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε την 37χρονη πρώην σύζυγό του, ασκήθηκε δίωξη για απειλή κατ’ εξακολούθηση με επίμονη παρακολούθηση και με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού μέσου και με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτησή του μέχρι αύριο που είναι προγραμματισμένο να δικαστεί (η υπόθεση αναβλήθηκε σήμερα).
Με τη σειρά του, ο 48χρονος κατήγγειλε την 37χρονη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
- «Tender»: Μια τρυφερή παράσταση για την εποχή των social media στο θέατρο Αλκμήνη
- Απεβίωσε ο πρώην εμίρης του Κατάρ, ο σεΐχης Χάμαντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442