Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζονται.
Μετά την Σπόρτινγκ και τη Λάτσιο, γίνονται αναφορές για πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Γουέστ Χαμ, το προσεχές καλοκαίρι.
Η «A Bola» ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον 24χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό. Ωστόσο, το ενδιαφέρον από πλευράς Σπόρτινγκ δεν είναι το μοναδικό, όπως προκύπτει από την Ιταλία.
Η Λάτσιο και η Γουέστ Χαμ
Η Λάτσιο επίσης φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Ιωαννίδη και θεωρείται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του 34χρονου Τσίρο Ιμόμπιλε. Ωστόσο, στο κόλπο για τον Έλληνα παίκτη μπαίνει δυνατά και η Γουέστ Χαμ, η οποία όπως τονίζει το δημοσίευμα ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού από τους «πράσινους», επιθυμώντας να πάρει έναν «νέο μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Μίκαιλ Αντόνιο».
«Η Λάτσιο παρακολουθεί τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετές ημέρες αλλά μπορεί να δυσκολευτεί για την απόκτηση του, μιας και θα πρέπει να παλέψει με τη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά», των οποίων οι σκάουτερ έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι, σχεδιάζουν μια προσφορά περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.