Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dyson Airstrait: Στεγνώνεις ενώ παράλληλα ισιώνεις τα μαλλιά, μόνο με αέρα!

Dyson Airstrait: Στεγνώνεις ενώ παράλληλα ισιώνεις τα μαλλιά, μόνο με αέρα!

Το μέλλον του hair styling είναι ήδη εδώ με ένα smart ισιωτικό που επιτέλους δεν καίει τα μαλλιά.

Όταν έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις να φαίνονται περιποιημένα, συνήθως χρησιμοποιείς ισιωτικό, που σημαίνει καυτές πλάκες και επικείμενη φθορά των μαλλιών από την υψηλή θερμότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε να το αποφεύγεις (και να μην είσαι συχνά ευχαριστημένη με τα μαλλιά σου), είτε να τα καις κάθε τρεις και λίγο (που πάλι δεν θα είσαι ευχαριστημένη με τα μαλλιά σου που θα χρειάζονται -σε σταθερή βάση- ειδική περιποίηση αναδόμησης).

Προσωπικά, έχοντας και λεπτή τρίχα που φριζάρει σε κάποια σημεία, αντιμετωπίζω μία συχνή δυσφορία με την εικόνα τους και έχω καταλήξει (κυρίως) να τα έχω πιασμένα. Το ισιωτικό είναι συνήθως στο ντουλάπι να σκονίζεται γιατί κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, σκέφτομαι πόσο πολύ τα έχω ταλαιπωρήσει. Είναι όμως αυτή λύση; Προφανώς και όχι.

Τα ευχάριστα νέα για όλους όσους χρησιμοποιούν ισιωτικά μαλλιών, έρχονται από τη γνωστή για τα over the top προϊόντα της Dyson, η οποία για άλλη μία φορά καινοτομεί, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στο styling των μαλλιών μας.

Το νέο προϊόν λέγεται Dyson Airstrait™, και κάνει αυτό που λέει το όνομά του, ισιώνει με αέρα. Ξεχάστε τις καυτές πλάκες και καλωσορίστε τη ροή αέρα υψηλής πίεσης που κάνει δύο δουλειές την ίδια στιγμή: την ώρα που στεγνώνετε το μαλλί, παράλληλα το ισιώνετε και εφαρμόζετε το χτένισμα που θέλετε. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η ρουτίνα της περιποίησης των μαλλιών απλοποιείται και όλες μας μπορούμε να είμαστε καλοχτενισμένες καθημερινά, από το σπίτι!

’90s blowout ίσιο στυλ, χτένισμα με όγκο (τυλίξτε τις επάνω τούφες), ίσιο χτένισμα με φυσικό αποτέλεσμα, bubble ponytail και πολλά ακόμα στυλ που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, με τη χρήση αυτής της νέας μαγικής συσκευής.

Τώρα αν κάποια/ος αναρωτηθεί γιατί να ισιώσουμε από βρεγμένα μαλλιά, η εταιρεία μας εξηγεί ότι όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, οι δεσμοί υδρογόνου είναι πιο εύκαμπτοι και γίνεται πιο εύκολα η «επαναφορά». Χρησιμοποιώντας λοιπόν τον συνδυασμό της υγρασίας και της ροής του αέρα, τα μαλλιά μπορούν να φορμαριστούν αποτελεσματικά, χωρίς υπερβολική θερμότητα. Επιπροσθέτως, η χρήση χαμηλότερης θερμοκρασίας και η επαναφορά των δεσμών της τρίχας σε βρεγμένα μαλλιά σημαίνει ότι η εσωτερική τους δομή προστατεύεται, αντανακλούν περισσότερο φως και φαίνονται λαμπερά.

Στα βασικά χαρακτηριστικά θα βρούμε 5 προκαθορισμένες θερμοκρασίες. Όταν είναι βρεγμένα οι επιλογές είναι 80°C, 110°C και 140°C, ενώ όταν θέλουμε να ανανεώσουμε τα στεγνά μας μαλλιά χρησιμοποιούμε 120°, 140° ή στην λειτουργία Boost για μέγιστη απόδοση στο styling.

Επιπλέον, συναντάμε και την έξυπνη ροή αέρα, που σημαίνει ότι όταν τα μαλλιά μας δεν βρίσκονται ανάμεσα στους βραχίονες η συσκευή μειώνει αυτόματα τη ροή του αέρα για πιο ήσυχο styling, ενώ αν αφήσουμε κάτω τη συσκευή μετά από 3 μόλις δευτερόλεπτα αδράνειας θα μπει σε λειτουργία παύσης. Όταν πάλι τη μετακινήσουμε, αυτή επανεκκινεί τη ροή του αέρα.

Για όλες αυτές τις λειτουργίες, υπάρχει η έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας LCD, που εμφανίζει τις ρυθμίσεις, ενώ για επιπλέον ασφάλεια, η συσκευή έχει κουμπί που ασφαλίζει και απασφαλίζει τους βραχίονες. Και μιας και μιλάμε για ασφάλεια, να τονίσουμε ότι το ισιωτικό Dyson Airstrait™ χρησιμοποιεί το βύσμα PRCD (Φορητή συσκευή προστασίας διαρροής ρεύματος) που συναντάται σε διάφορες συσκευές που βρίσκονται κοντά σε νερό ή υδρατμούς.

Η Dyson μας εκπλήσσει για άλλη μία φορά ευχάριστα, με αυτήν την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών. Σκεφτείτε ότι η συσκευή αυτή φέρει μία τεχνολογία που μετρά και ρυθμίζει τη θερμοκρασία της ροής του αέρα έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι η ροή δεν υπερβαίνει την απαιτούμενη θερμοκρασία. Μιλάμε για το πιο ισχυρό και ελαφρύ μοτέρ της Dyson, το Hyperdymium, που δημιουργεί τη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και υψηλής πίεσης που απαιτείται για να στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτόχρονα, προστατεύοντας τη φυσική τους λάμψη.

Το μέλλον της περιποίησης και του styling είναι ήδη εδώ. Πλέον, μπορούμε κάθε μέρα να δείχνουμε τόσο λαμπερές, όσο και τα μαλλιά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024