Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαβιέρ Μιλέι: Ο πρόεδρος της Αργεντινής χώρισε από τη «λιοντάρινά» του, Φατίμα Φλόρες

Χαβιέρ Μιλέι: Ο πρόεδρος της Αργεντινής χώρισε από τη «λιοντάρινά» του, Φατίμα Φλόρες

Το τέλος της σχέσης του με τη λαμπερή ηθοποιό, Φατίμα Φλόρες ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι.

Ο νεοφιλελεύθερος και ακροδεξιός πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι γνωστοποίησε ότι χώρισε από τη λαμπερή ηθοποιό και κωμικό, Φάτιμα Φλόρες με την οποία ήταν σε σχέση από τον περασμένο Οκτώβριο.

Την ανακοίνωση για το τέλος της σχέσης με τη «λιονταρίνα» όπως άρεσε στη Φλόρες να τη φωνάζει, έκανε ο ίδιος ο 53χρονος Αργεντινός πρόεδρος με ανάρτησή του στο Χ.

«Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μείνουμε απλώς φίλοι, δεδομένου του πώς αισθανόμαστε και πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον»

Το «λιονταρίνα» βγήκε καθώς ο Χαβιέρ Μιλέι αναφέρεται στον εαυτό του ως «ο βασιλιάς της ζούγκλας» και το «λιοντάρι».

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της η Φατίμα, στην οποία φορούσε μια φουντωτή καφέ περούκα και φωτεινούς μπλε φακούς επαφής είχε γράψει τον περασμένο Οκτώβριο: «Είμαι η λιονταρίνα σου».

Το μήνυμα του χωρισμού

Όπως σημείωσε στην ανάρτησή του ο 53χρονος ιδιόρρυθμος και εκκεντρικός πρόεδρος, ο λόγος του χωρισμού είναι η πληθώρα προτάσεων που έχει η 43χρονη ηθοποιός από το εξωτερικό. Ωστόσο, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο χωρισμός είναι συναινετικός και θα παραμείνουν απλώς φίλοι.

«Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να μείνουμε απλώς φίλοι, δεδομένου του πώς αισθανόμαστε και πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον», έγραψε ο Χαβιέρ Μιλέι.

Ακόμα εξήγησε ότι ο λόγος του χωρισμού είναι «η τεράστια επαγγελματική επιτυχία που βιώνει η Φατίμα, για την οποία είμαι εξαιρετικά υπερήφανος».

Ο ίδιος εξήγησε ότι η Φατίμα Φλόρες έχει λάβει πολυάριθμες προτάσεις εργασίας τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη, κάτι που προστίθεται στο «σύνθετο έργο που αντιμετωπίζω σήμερα και το οποίο μου έχουν αναθέσει οι Αργεντινοί».

Έτσι αναγκάστηκαν να ζουν χώρια και κάτι που κατέστησε αδύνατο «να έχουμε τη σχέση ως ζευγάρι που θα θέλαμε, παρά το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλον».


Η Φλόρες δεν έχει ακόμη απαντήσει δημοσίως για το τέλος της σχέσης τους.

Η γνωριμία

Ο Μιλέι άρχισε να βγαίνει με τη 43χρονη κόρη ενός αρχιτέκτονα τον περασμένο Ιούλιο, αφού προηγουμένως είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης σε ένα talk show τον Δεκέμβριο του 2022, δύο μήνες πριν χωρίσει από τον τότε σύζυγό της με τον οποίο ήταν 22 χρόνια μαζί.

Κάτα τη διάρκεια του talk show, η Φλόρες φέρεται να αστειεύτηκε, λέγοντας στον Μιλέι: «Είσαι πολύ μόνος για τον σημαντικό σου ρόλο».

Τον Οκτώβριο, το ζευγάρι επέστρεψε στο talk show για να ανακοινώσει τη σχέση του.

«Αρχίσαμε να μιλάμε στο Instagram και αρχίσαμε να βλεπόμαστε πολύ αργότερα», δήλωσε η Φλόρες σύμφωνα με τη New York Post.

«Ήρθε πολύ φυσικά. Έγινε σιγά-σιγά. Ήμουν στην Ουρουγουάη, δούλευα και αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο», είπε ακόμα.

Τον Δεκέμβριο ο πρόεδρος της Αργεντινής ήταν παρών στην παράσταση της πρώην συντρόφου του στο Μαρ ντελ Πλάτα και, μπροστά στα μάτια του κοινού, αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί επί σκηνής μαζί της.

«Κολλημένη» με τον Χαβιέρ

Δεν υπήρχαν ενδείξεις για οποιαδήποτε ένταση στη σχέση τους, καθώς και οι δύο καυχιόντουσαν επανειλημμένα σε τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία για τη σεξουαλική τους ζωή.

Ο Μιλέι ισχυρίστηκε τον Οκτώβριο ότι ήταν «πολύ ερωτευμένος» με την ηθοποιό, καθώς περιέγραψε τη σχέση τους ως «εξωτική», ενώ η 43χρονη, η οποία διαθέτει 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, είχε δηλώσει τον Ιανουάριο «κολλημένη με τον Χαβιέρ».

«Ακόμα και όταν είμαστε μακριά, είμαστε πολύ κοντά. Και όταν είμαστε κοντά, είμαστε κοντά, είμαστε εκρηκτικοί, εκρηκτικοί, καταλαβαίνετε τι εννοώ;», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στους Times.

Η κωμικός συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει «κανένα παράπονο» από τις σεξουαλικές ικανότητες της Μιλέι. «Είμαι σούπερ ερωτευμένη μαζί του, τρελά ερωτευμένη. Είναι ροκ σταρ. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ευτυχισμένοι μαζί», είχε προσθέσει.

«Δεν βάζουμε δουλειά στη σχέση μας, οι κοινές μας στιγμές είναι για απόλαυση. Αξιοποιούμε καλά τον χρόνο που περνάμε μαζί, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον, αγκαλιάζοντας, συνδεόμενοι, μιλώντας για τα συναισθήματά μας, τα συναισθηματικά και τα πνευματικά πράγματα», είχε πει ακόμα.

Είχε παραδεχθεί ότι δεν είχαν χρόνο

Αλλά ακόμα και τότε, παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο να έχει τόσο λίγο χρόνο με τον τότε φίλο της.

«Είναι ένας αφοσιωμένος πρόεδρος πλήρους απασχόλησης, κοιμάται πολύ λίγο προκειμένου να δουλέψει και να εκπληρώσει όλα όσα πρέπει να κάνει, τα οποία είναι πολλά, μια τεράστια πρόκληση», είχε πει τότε.

«Υπάρχει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης», αναφερόμενη στην οικονομική κρίση της χώρας, «οπότε τις στιγμές που έχουμε μαζί, προσπαθούμε να τις κάνουμε σούπερ ποιοτικές»,  είχε προσθέσει.

Αλλά οι εικασίες ότι το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί μεταξύ του είχαν αυξηθεί στην πατρίδα τους.

Η πρώην σύντροφος του προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι, Φατίμα Φλόρες, φτάνει στο The Shul of Bal Harbour της Φλόριντα (Πηγή: REUTERS/Marco Bello)

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε τελευταία φορά μαζί στο Μαϊάμι την Τετάρτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική εβραϊκή κοινότητα.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024