Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλαβίνας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μοντέλο real estate αντιπολίτευση

Γλαβίνας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μοντέλο real estate αντιπολίτευση

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προανήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη ο Θανάσης Γλαβίνας

Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανεβάσει τα ποσοστά του και να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γλαβίνας κατά την ενημέρωση δημοσιογράφων στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο Θανάσης Γλαβίνας, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «δεν θα πάει να συγκριθεί με την επίδοση του στις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2019, αλλά με το αποτέλεσμα του στις εθνικές εκλογές».

«Ανερμάτιστη, χωρίς να έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο»

Ακολούθως πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι το κόμμα το οποίο θα οδηγήσει τις εξελίξεις στον προοδευτικό χώρο, απέναντι από τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να δημιουργηθεί, με τη δυναμική που έχει το ΠΑΣΟΚ και με συνεννόηση και συναντίληψη με άλλες υγιείς πολιτικές δυνάμεις του χώρου, μια δύναμη η οποία θα μπορέσει στις επόμενες εθνικές εκλογές να ανταγωνιστεί τη ΝΔ ως προς τη διακυβέρνηση της χώρας. Για να γίνει αυτό πρέπει το ΠΑΣΟΚ να είναι στη δεύτερη θέση».

Κάλεσε τους πολίτες να στείλουν το μήνυμα «ως εδώ» με την πολιτική τής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ότι ακολουθεί μοντέλο «real estate αντιπολίτευση» και σε πολλά ζητήματα η πολιτική του είναι «ανερμάτιστη, χωρίς να έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο», ενώ για τον πρόεδρο του, Στέφανο Κασσελάκη, παρατήρησε ότι «κρύβεται» και εξακολουθεί να χαρακτηρίζει «εκβιαζόμενο» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, όταν ο κ. Ανδρουλάκης «έχει κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνει για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση».

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας

«Η λύση δεν είναι η ακραία φωνή, δεν είναι η Ακροδεξιά», σημείωσε ο κ. Γλαβίνας και προσέθεσε ότι η μάχη απέναντι στην Ακροδεξιά ήταν πάντα στο στοιχείο του ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά, και τώρα πάλι προσπαθεί απέναντι σε αυτή, είτε πουλάει κηραλοιφές είτε τάζει λαγούς με πετραχήλια, ενώ θα καταθέσει υπόμνημα εναντίον του κόμματος «Σπαρτιάτες».

Όπως είπε, το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και είναι πιθανό στα τελευταία ονόματα που θα ανακοινωθούν να είναι και κάποιος από τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα περιοδεύσει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024