Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμία συνάντηση για Χάρι, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Καμία συνάντηση για Χάρι, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν αναμένεται να σημάνει και τη συνάντησή του με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Με τον πρίγκιπα Χάρι να αναμένεται να βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα για να παρακολουθήσει τη 10η επέτειο των Invictus Games, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τη 10η επέτειο των Invictus Games στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου. Μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τα σχέδιά του και κανείς δεν γνωρίζει αν θα τον συνοδεύσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει επιβεβαίωση εάν ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντήσει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με πηγή, δεν θα συναντηθεί με τον αδερό του πρίγκιπα της Ουαλίας και την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ Μίντλετον υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για έναν καρκίνο που εντοπίστηκε μετά από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση σην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Αντίστοιχα, και ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία αφού διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από μια επέμβαση για τον προστάτη.

Η πηγή υποστηρίζει πως εξακολουθούν να γίνονται διαβουλεύσεις για το αν η Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους θα συνοδεύσουν τον πρίγκιπα Χάρι στην τελευταία του επίσκεψη.

Αυτό οφείλεται στις ανησυχίες για την ασφάλειά τους. Αν τα παιδιά ταξιδέψουν στην Αγγλία, τότε, σύμφωνα με όσα εκτιμά η πηγή, θα μπορούσε να γίνει μια συνάντηση αποκλειστικά για χάρη των παιδιών.

Κανένα σχέδιο συνάντησης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ωστόσο, δεν είναι κάτι στο οποίο εστιάζουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ή η Κέιτ Μίντλετον αυτή τη στιγμή, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εστιάζουν πολύ συνειδητά στη θετικότητα και την ανάρρωση. Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να πάει στο Λονδίνο στις αρχές του επόμενου μήνα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα σχέδια να συναντηθούν μαζί του. Επικοινώνησε μαζί τους και έστειλε τις καλύτερες ευχές του, αλλά η συνάντηση είναι λίγο πρόωρη» επισήμανε η πηγή στο περιοδικό OK!.

Ήταν μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως διαγνώστηκε με καρκίνο που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη» είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενώ πολλοί ελπίζουν σε μια βασιλική επανένωση, η βασιλική εμπειρογνώμονας Jennie Bonds πιστεύει ότι η πιο «ευγενική» επιλογή είναι η Μέγκαν Μαρκλ να μείνει μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το παρόν.

«Πιστεύω ότι είναι μάλλον απίθανο η Μέγκαν να τον συνοδεύσει, δεδομένων των ανησυχιών του πρίγκιπα Χάρι για την ασφάλεια και τις συνεχιζόμενες οικογενειακές εντάσεις. Δεν νομίζω ότι η παρουσία της θα διευκόλυνε τις κινήσεις συμφιλίωσης.

Νομίζω ότι δικαίως θα ήταν νευρική για την υποδοχή που θα μπορούσε να έχει από οποιονδήποτε που θα συγκεντρωθεί έξω από τον καθεδρικό ναό» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024