Φωτιά ξέσπασε λίγο πιο κάτω από τον Γκίγκιλο, στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς, στις 14:30 του Σαββάτου (13/04).
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε δυσπρόσιτο σημείο δασικής έκτασης.
Στο σημείο επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 οχήματα και 1 ελικόπτερο της πυροσβεστικής.
#Πυρκαγιά σε δυσπρόσιτο σημείο δασικής έκτασης στον Γκίγκιλο Λευκών Ορέων Χανίων Κρήτης. Επιχειρούν 17 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 3 οχήματα και 1 Ε/Π.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.