Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης από τη Νέα Σμύρνη: Πάμε για πρώτο κόμμα - Δεν είμαι προβλέψιμος

Ο Κασσελάκης από τη Νέα Σμύρνη: Πάμε για πρώτο κόμμα – Δεν είμαι προβλέψιμος

Οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου.

Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης η τρίτη και τελευταία παρουσίαση υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του κόμματος να απευθύνει χαιρετισμό. Το κόμμα της Κουμουνδούρου άνοιξε την αυλαία στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Νέας Ιωνίας και ακολούθησε η παρουσίαση στην πλατεία δημαρχείου, στο Περιστέρι. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Τσίπρας, Διονύσης Τεμπονέρας, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης. Η πλατεία έχει πλήθος μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Είναι απολύτως εφικτό «να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές που έρχονται», τόνισε ο  Στέφανος Κασσελάκης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Να ξέρετε υπάρχει ρεύμα στην κοινωνία. Tο κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει μέρα με τη μέρα και απέναντι σε αυτό, θα δείτε ότι αυτή η μεγάλη συγκέντρωση θα μεγαλώσει και θα γίνει μέσα σε δύο μήνες λαοθάλασσα».

Επανέλαβε τη βεβαιότητά του «πάμε για πρώτο κόμμα» λέγοντας «εκεί είναι η θέση μας, στην κυβερνώσα πατριωτική σύγχρονη αριστερά που λύνει τα προβλήματα του κόσμου και δεν φοβάται να πάει κόντρα στους μηχανισμούς των συμφερόντων». Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στου υποψηφίους, σημείωσε ότι «εδώ αρχίζει το μονοπάτι της ενασχόλησης με τα κοινά και θα είναι ένα μακρύ μονοπάτι για όλες και όλους σας. 

Τόνισε πως «η προπαγάνδα Γκρίνμπεργκ για να πετύχει, θέλει έναν προβλέψιμο αντίπαλο. Και εγώ δεν είμαι προβλέψιμος. Και όσο με περιμένουν στην γωνία, τόσο θα τους βγαίνω από αλλού. Χθες άνοιξα το σπίτι μου στην τηλεοπτική κάμερα, σήμερα έβαλα τα πληρωμένα πιστόλια τους ότι κάνω επίδειξη πλούτου. Δεν έχω κανένα λόγο να φλεξάρω το πώς ζω. Απέναντι σε έναν πρωθυπουργό που γιορτάζει την απόκτηση του 42ου ακινήτου χωρίς κανείς να ξέρει πώς φτιάχνεται μία αμύθητη περιουσία με τον μισθό του βουλευτή, νιώθω ότι έχω υποχρέωση να γνωρίζει ο κόσμος το πώς ζω, πού ζω και με ποιον ζω. Όλα στη διαφάνεια».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «ζει σε ένα γυάλινο πύργο, το Μαξίμου» και διατάζει μοντάζ, μπαζώματα, υποκλοπές…»


Κάλπες στις 14 Απριλίου – Η εκλογική διαδικασία

Θυμίζουμε πως οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 8 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη, καθώς και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα προσέλθουν στις 14 Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού, που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά, είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος.

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία θα μπορούν να επιλέξουν υποψήφιους/ες της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχονται, ενώ όσοι ψηφίσουν διαδικτυακά θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μία από τις 14 Περιφέρειες.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024