Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Μπεκατώρου ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Κασσελάκης

Η Μπεκατώρου ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Κασσελάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει αναγγείλει τρεις εκδηλώσεις παρουσίασης των υποψηφίων της Αττικής, με την πρώτη να έγινε στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Νέας Ιωνίας.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσίασε στο Περιστέρι (πλατεία Δημαρχείου), τον επόμενο κύκλο υποψηφίων για την περιφέρεια Αττικής, που συμπεριλαμβάνονται στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη του ευρωψηφοδελτίου.

Με την άνεση που τον διακρίνει μπροστά στο κοινό εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ο ελληνικός λαός θα στείλει ένα πολύ μεγάλο μήνυμα στις ευρωεκλογές» λέγοντας πως «εμείς δεν είμαστε εδώ μόνο για να αποκομίσουμε την αρνητική, τιμωρητική ψήφο του κόσμου. Εμείς είμαστε εδώ με τις προτάσεις μας και με την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοκρατική διαδικασία, που επιδεικνύουμε θαρραλέα, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του λαού».

Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε χρόνο στην Ελλάδα για άλλους θανάτους»

Ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση του ακροατηρίου του εξέφρασε βεβαιότητα ότι «υπάρχει ρεύμα εκεί έξω» βλέποντας «μια ευκαιρία για το καλό του τόπου, αυτό το ρεύμα να συγκρουστεί με την άδεια κάλπη και να μας εκπλήξει όλους θετικά».

«Πάμε δυνατά»

Ο κ. Κασσελάκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε χρόνο στην Ελλάδα για άλλους θανάτους», για να τονίσει ότι «η ανθρώπινη ζωή έχει αξία κι αν δεν μπορούν να της δώσουν αξία στην αστυνομία, στο σιδηρόδρομο, στο ΕΣΥ, τότε ας κάνουν πέρα». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τα «υποτιθέμενα μέτρα» για την αντιμετώπιση του μπούλινγκ ως «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» για τις εξελίξεις γύρω από τη γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγ. Αναργύρων. Χαρακτήρισε αυτά τα μέτρα ως «δεξιά ξινά σταφύλια», ενώ αντιπαρέβαλε δύο προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ από τις συνολικές παρεμβάσεις που προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει.

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης παρουσίασε τις τέσσερις βασικές αλλαγές που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αναγκαίο να γίνουν στην Αστυνομία, «προκειμένου να αποκτήσει ξανά πραγματική ασφάλεια η Ελληνίδα και ο Έλληνας».

Ο κ. Κασσελάκης σχολίασε ότι «έσπευσε η κυβέρνηση να ανακοινώσει υποτιθέμενα μέτρα για το μπούλινγκ. Βιαστικά, αγχωτικά, χωρίς καν να περιμένει τις προτάσεις της Εθνικής Επιτροπής την οποία η ίδια σύστησε». Υποστήριξε ότι το έκανε «για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό». «Εντολή Γκρίνμπεργκ», σχολίασε.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως στις 9 Ιουνίου θα σκίσουμε. Πάμε δυνατά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος της παρουσίασης. 

Στις προκριματικές εκλογές κατάρτισης του ευρωψηφοδέλτιου του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνουν στις 14 Απριλίου μεταξύ των 151 υποψηφίων που θα λάβουν μέρος βρίσκεται και το όνομα της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η Ολυμπιονίκης και πρώην πρωταθλήτρια στην ιστιοπλοΐα βοήθησε τα μέγιστα να ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις για το ελληνικό «#metoο» ήταν παρούσα στο Περιστέρι.

H τρίτη εκδήλωση με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων είναι προγραμματισμένη να γίνει στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 19:30.​

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024