Για πρόταση ανανέωσης που έχει κατατεθεί από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προς τον Ντίνο Μήτογλου, κάνει λόγο ο Λούκα Ντ’Αλεσάντρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Λούκα Ντ’Αλεσάντρο ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του έως και το καλοκαίρι του 2026 με τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Panathinaikos BC Aktor Athens has offered Dinos Mitoglou a contract renewal until 2026
Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο Μήτογλου είναι ένας από τους καλύτερους και κομβικότερους παίκτες των «πρασίνων» τη φετινή σεζόν και αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες περί ανανέωσης της συνεργασίας θα είναι μια επιβράβευση για όλα όσα κάνει ο 27χρονος φόργουορντ τη φετινή σεζόν.
Διανύει μία εξαιρετική σεζόν
Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι πέρυσι δεν ήξερε πότε θα ξαναπαίξει μπάσκετ, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί και ο ίδιος όχι μόνο γύρισε, αλλά είναι και στην καλύτερη και παραγωγικότερη φάση της καριέρας του.
Ο πρώην άσος της Αρμάνι Μιλάνο έχει καταγράψει 30 συμμετοχές στην EuroLeague με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μετρώντας κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ. Το ποσοστό ευστοχίας του στα δίποντα αγγίζει το 57%, ενώ πίσω από τη γραμμή των 6.75 εκτελεί με 34,8%.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου