Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η έξοδος του Γουίλιαμ - Κανένα ίχνος της Κέιτ

Η έξοδος του Γουίλιαμ – Κανένα ίχνος της Κέιτ

Ο Γουίλιαμ εντοπίστηκε να απολαμβάνει «χαμηλών τόνων» έξοδο σε παμπ με την Κάρολ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών.

Η πεθερά του πρίγκιπα της Ουαλίας φέρεται να έχει μείνει με την κόρη της το Πάσχα. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απόλαυσε μια βόλτα στην παμπ στο Νόρφολκ με την πεθερά του, Κάρολ Μίντλετον, το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο Richard Eden, η δημιουργός του Party Pieces έχει μείνει με το πριγκιπικό ζεύγος για το Πάσχα, ενώ η κόρη της, Κέιτ υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο ίδιος έγραψε για τη MailOnline: «Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι ο ίδιος και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τη Βρετανία το 2020 φοβούμενοι για τη ζωή τους όπως οι ίδιοι δήλωσαν, ωστόσο ο αδελφός του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται να μπορεί να απολαμβάνει μια αρκετά φυσιολογική ζωή.

»Πράγματι, μου είπαν ότι πέρασε από μια παμπ στο Βόρειο Νόρφολκ το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του, η οποία λέγεται ότι έμεινε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για το Πάσχα».

Η Κάρολ και η Κέιτ μοιάζουν αρκετά – Σαν μαμά με κόρη  

Μια στοργική γιαγιά

Ο αρθρογράφος συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι η έξοδος στην παμπ ήταν μια «χαμηλών τόνων» υπόθεση και ότι δεν υπήρχε «κανένα ίχνος» της Κέιτ.

Η Κάρολ είναι γνωστή για το ότι είναι μια στοργική γιαγιά, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα ταξίδευε στο Νόρφολκ για τις διακοπές του Πάσχα για να δώσει μια χείρα βοηθείας στα τρία εγγόνια της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, 4 ετών.

Η Κάρολ είχε δηλώσει προηγουμένως στην Telegraph ότι «η οικογένειά της είναι πρωταρχικής σημασίας» και ότι «έρχεται πρώτη».

«Πράγματι, μου είπαν ότι πέρασε από μια παμπ στο Βόρειο Νόρφολκ το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του, η οποία λέγεται ότι έμεινε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για το Πάσχα»

Το πρώτο μήνυμα του Γουίλιαμ μετά την ανακοίνωση της ασθένειας της Κέιτ 

Μετά τη σοκαριστική είδηση 

Η οικογένεια της Κέιτ και του Γουίλιαμ κατευθύνθηκαν στο Amner Hall για τις πασχαλινές τους διακοπές, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κτήμα Sandringham, για να περάσουν χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την σοκαριστική ανακοίνωση της υγείας της Κέιτ τον Μάρτιο.

Σε ένα απροσδόκητο βίντεο, η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια του συγκινητικού βιντεοσκοπημένου μηνύματος, μίλησε για τα τρία παιδιά της, εξηγώντας ότι ήθελε να χειριστεί το θέμα της υγείας της ιδιωτικά «για το καλό της μικρής της οικογένειας».

*Με στοιχεία από hellomagazine.com

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024