Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Προσαρμογή στο νέο πλαίσιο λειτουργίας των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Προσαρμογή στο νέο πλαίσιο λειτουργίας των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων

Προς συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι έμποροι βιομηχανικών ειδών των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης Στεράς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Γαλάνη, με τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Ευβοίας, την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών και Αντιπρόεδρο της Συνομοσπονδίας παραγωγών – επαγγελματιών βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών κ. Στεφανία Τζοάννου, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων βιομηχανικών ειδών λαϊκών αγορών κ. Μπασινά Ιωάννη, τον Πρόεδρο του σωματείου βιομηχανικών ειδών «Αγία Παρασκευή» Ευβοίας κ. Ευάγγελο Βασιλείου και τον ταμία κ. Γεώργιο Αλμαλιώτη για την προσαρμογή του κλάδου στο  «Νέο Πλαίσιο Λειτουργίας Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων» βάσει του Νόμου 4849/2021.

Στη συνάντηση τέθηκαν προς συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι έμποροι βιομηχανικών ειδών των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και προτάθηκαν λύσεις που βρήκαν σύμφωνους όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι λαϊκές είναι το καταφύγιο των καταναλωτών

Η Πρόεδρος κ. Στεφανία Τζοάννου εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άμεση ανταπόκριση του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Γαλάνη, τονίζοντας ότι τίθεται σοβαρό θέμα βιοπορισμού για τον κλάδο τους, ότι οι λαϊκές είναι το καταφύγιο των καταναλωτών με φθηνά και ποιοτικά προϊόντα και ότι οι επαγγελματίες ζητούν άμεσα λύση για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε: «Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν χρόνια προβλήματα, δόθηκαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές για την επίλυση τους, καθώς και για την οργάνωση και την προσαρμογή  στον νέο Νόμο περί λειτουργίας των λαϊκών αγορών».

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024