Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καυστικό βίντεο-παρωδία του Διονύση Ατζαράκη για τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα

Καυστικό βίντεο-παρωδία του Διονύση Ατζαράκη για τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα

Στο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, δύο «παλιοί» αστυνομικοί «εκπαιδεύουν» έναν νέο συνάδελφό τους για την περίπτωση που δεχτεί καταγγελία κακοποίησης από μία γυναίκα.

Με ένα νέο βίντεο-παρωδία για την εκπαίδευση των αστυνομικών, ο Διονύσης Ατζαράκης καυτηριάζει όσα συνέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα.

Στο βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, δύο «παλιοί» αστυνομικοί «εκπαιδεύουν» έναν νέο συνάδελφό τους για την περίπτωση που δεχτεί καταγγελία κακοποίησης από μία γυναίκα. Του εξηγούν τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, πώς θα πρέπει να αντιδράσει ανάλογα με το τι θα καταγγείλει η γυναίκα και τι θα πρέπει να κάνει για να τη βοηθήσει.

Το βίντεο ξεκινάει ως εξής: «Επειδή έχουν αρχίσει να αυξάνονται τώρα τελευταία οι ανθρωποκτονίες γυναικών» λέει ο ένας αστυνομικός… «συγγνώμη, εννοείται γυναικοκτονίες» διορθώνει ο εκπαιδευόμενος για να λάβει το σχόλιο από τον δεύτερο αστυνομικό «α, είναι κι αυτά τώρα, τα woke».

Ξεκαθαρίζουν ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» για να φτάσουν σε ένα παράλογο συμπέρασμα ότι τελικά, το πιο ασφαλές μέσο είναι το αεροπλάνο

Photo: YouTube

«Το πιο ασφαλές μέσο το αεροπλάνο, οπότε να ναυλώσουμε ένα αεροπλάνο»

Κυρίως, όμως, του επισημαίνουν τι «δεν μπορεί» να κάνει η Ελληνική Αστυνομία, ποια είναι η διαφορά μεταξύ του «τοπικού αστυνομικού τμήματος» και της «γενικής αστυνομίας» – αλλά και της «ουτοπικής αστυνομίας», όπως επίσης του υπενθυμίζουν ότι οι οικογένειες τσακώνονται, αυτά συμβαίνουν, όποιος λέει αλήθεια, δεν χρειάζεται την αστυνομία γιατί «έχει τον Θεό βοήθεια» και φυσικά ξεκαθαρίζουν ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» για να φτάσουν σε ένα παράλογο συμπέρασμα ότι τελικά, το πιο ασφαλές μέσο είναι το αεροπλάνο.

Το βίντεο καταλήγει με το ότι μια γυναίκα που έχει να καταγγείλει κακοποίηση είναι ασφαλής μόνο εντός του αστυνομικού τμήματος «και γύρω από αυτό, στο οικοδομικό τετράγωνο» – κάτι που δεν ισχύει φυσικά, όπως αποδείχθηκε με τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα και τον τρόπο που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Εκτός από τον Διονύση Ατζαράκη, στο βίντεο παίζουν οι επίσης, σταντ απ κωμικοί Θωμάς Ζάμπρας και Ανδρέας Πασπάτης.

Δείτε το βίντεο 

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024