Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για Fly Over: Η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι να σταματήσει το έργο

ΚΚΕ για Fly Over: Η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι να σταματήσει το έργο

Η απόφαση του ΣτΕ αναδεικνύει ότι η μόνη ρεαλιστική πρόταση, είναι αυτή που έχει θέσει εδώ και καιρό το ΚΚΕ, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που με προσωρινή του διαταγή αναστέλλει την πρόοδο κάθε εργασίας για την κατασκευή του Fly Over περιφερειακού στη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύει ότι η μόνη ρεαλιστική πρόταση, είναι να σταματήσει εδώ και τώρα το έργο, τονίζει η κομματικής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Η απόφαση του ΣτΕ, που με προσωρινή του διαταγή αναστέλλει την πρόοδο κάθε εργασίας για την κατασκευή του flyover περιφερειακού στη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύει ότι η μόνη ρεαλιστική πρόταση, είναι αυτή που έχει θέσει εδώ και καιρό το ΚΚΕ (και σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου), αλλά και τα σωματεία εργαζομένων, άλλοι φορείς της πόλης. Να σταματήσει εδώ και τώρα το έργο του flyover, να μην υλοποιηθεί με τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί, δηλαδή χωρίς μέτρα προετοιμασίας και πραγματικής ενίσχυσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, συνεκτίμηση όλων των επιπτώσεων στην κυκλοφορία, με ΣΔΙΤ που θα χρυσοπληρώσουμε», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στη σχετική ανακοίνωση.

«Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι μπροστά για να ακουστεί δυνατά το καθολικό αίτημα όλου του λαού της περιοχής»

«Σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης του έργου», υπογραμμίζεται ακόμη από το ΚΚΕ, «δεν πρέπει να υπάρξει ούτε σκέψη για αποζημίωση της κοινοπραξίας, γιατί είναι συνυπεύθυνη. Οι εργαζόμενοι σε αυτή την περίπτωση να απορροφηθούν σε άλλα έργα της κοινοπραξίας με πλήρη δικαιώματα, αλλά και στην ανάπτυξη έργων κρίσιμης υποδομής για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης».

Σημειώνεται, δε, ότι «το ΚΚΕ θα συνεχίσει να είναι μπροστά για να ακουστεί δυνατά το καθολικό αίτημα όλου του λαού της περιοχής να αναβαθμιστεί πραγματικά το μεταφορικό έργο του ΟΑΣΘ, να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του ΜΕΤΡΟ, να επανεξεταστούν όλες οι εναλλακτικές για την αναβάθμιση της Εσωτερικής Περιφερειακής η οποία είναι απαραίτητη».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024