Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Thermomix®: Το απόλυτο εργαλείο μαγειρικής που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά

Thermomix®: Το απόλυτο εργαλείο μαγειρικής που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά

Το Thermomix® TM6, το best-seller προϊόν του οικογενειακού πολυεθνικού Ομίλου με ρίζες στη Γερμανία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το μαγείρεμα στο σπίτι

Το φαγητό δεν είναι απλώς κάτι που ικανοποιεί την πείνα, είναι ένας δεσμός, που συνδέει τους ανθρώπους ανά τις γενιές. Από την ίδρυσή της το 1971 και χάρη στη ζωντανή κοινότητα συμβούλων, πελατών και εργαζομένων, η Thermomix® συνδέει ανθρώπους από γενιά σε γενιά. Ως καινοτόμος εταιρεία πωλήσεων που βασίζεται στις πελατειακές σχέσεις, η Vorwerk κατάφερε να δημιουργήσει μια κοινότητα που διαμορφώνει συνδέσεις, ευκαιρίες και την αίσθηση του ανήκειν. Ο Όμιλος Vorwerk έχει επιτύχει εξέχουσα θέση στην αγορά χάρη στην αξιοσημείωτη ποιότητα των προϊόντων του, την αποτελεσματική διανομή του και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το 2022, το ευρέως διαδεδομένο προϊόν της, η συσκευή κουζίνας all-in-one Thermomix® TM6 αντιπροσώπευε το 54% όλων των πωλήσεων, ακολουθούμενη από το Kobold (ασύρματο σύστημα καθαρισμού με πωλήσεις 803 εκατομμυρίων ευρώ το 2022).

Η επέκταση της Vorwerk στην Ελλάδα που επελέγη λόγω της οικονομικής σταθερότητας της χώρας, της γαστρονομικής παράδοσης και της αυξανόμενης ζήτησης για λύσεις μαγειρικής στο σπίτι, τροφοδοτείται μοναδικά από το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο της, το οποίο δίνει έμφαση στη δημιουργία ισχυρών συνδέσεων και στην παροχή εξατομικευμένων εμπειριών στους καταναλωτές.

Αυτό το σύστημα σχέσεων είναι ζωτικής σημασίας, επιτρέποντας εξατομικευμένη αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές, ενώ αντικατοπτρίζει τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας για καινοτομία, ποιότητα και κοινότητα. Μέσω αυτής της προσέγγισης, η Thermomix® αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της οικοδόμησης ουσιαστικών σχέσεων μεταξύ της μάρκας και των χρηστών της.

Επιπλέον, η Vorwerk ενισχύει την παρουσία της με το άνοιγμα ενός φυσικού καταστήματος, όπου μπορεί κανείς να βρει τα κορυφαία προϊόντα της Thermomix® TM6 και Kobold VK7 και να πάρει μια γεύση από την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρουν. Τα κεντρικά γραφεία της Vorwerk Hellas, καθώς και το Experience Store θα ανοίξουν τις πόρτες τους στην Κηφισιά εντός του 2ου τριμήνου του 2024, ενώ ήδη λειτουργεί υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας τις ανάγκες του βόρειου τμήματος της χώρας. Με αυτή την επέκταση, η Vorwerk Hellas προσφέρει τώρα ελκυστικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη του ανεξάρτητου δυναμικού πωλήσεών της χάρη σε ένα ανταγωνιστικό σχέδιο προμηθειών και φιλοξενεί τακτικές Ημέρες Ευκαιρίας όπου μπορεί κανείς να εγγραφεί μέσω της ιστοσελίδας https://thermomix.gr.

Η απευθείας πώληση για την Vorwerk σημαίνει ευέλικτα μοντέλα εργασίας και ευκαιρίες ανοιχτές σε όλους, ανεξάρτητα από την εκπαίδευση, την ηλικία ή άλλες περιστάσεις. Οι σύμβουλοι είναι τα πρόσωπα της εταιρείας και οι καλύτεροι πρεσβευτές της. Σήμερα, περισσότεροι από 90.000 ανεξάρτητοι σύμβουλοι έχουν οδηγήσει τον Όμιλο Vorwerk στην κορυφή του βασικού μοντέλου του.

Η τελευταία λέξη της οικιακής τεχνολογίας στην καρδιά του οικοσυστήματος Thermomix®

Το Thermomix® TM6, το best-seller προϊόν του οικογενειακού πολυεθνικού Ομίλου με ρίζες στη Γερμανία, με την ενσωματωμένη εφαρμογή Cookidoo®, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το μαγείρεμα στο σπίτι, συνδυάζοντας την τέχνη των παραδοσιακών συνταγών με την τεχνολογία αιχμής. Το Cookidoo® είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει περισσότερες από 90.000 καθοδηγούμενες συνταγές από όλο τον κόσμο που μπορούν να ακολουθηθούν βήμα προς βήμα. Το Cookidoo®, το οποίο έχει γίνει η μεγαλύτερη ψηφιακή μαγειρική βιβλιοθήκη στον κόσμο, προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως εβδομαδιαίο προγραμματισμό γευμάτων, λίστα αγορών και προσαρμογή μερίδων στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.

Πριν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών για την παρουσίαση των σχεδίων του Ομίλου στη χώρα μας, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της στρατηγικής επέκτασης της Vorwerk στην Ελλάδα. Σε αυτή τη φαντασμαγορική διοργάνωση, το Thermomix® World συναντήθηκε στο Ωδείο Αθηνών και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να… πάρουν μια γεύση συνταγών από όλο τον κόσμο, όλες μαγειρεμένες με το Thermomix® από ανεξάρτητους συμβούλους, προερχόμενους από 9 χώρες.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024