Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
PS VR2: Έρχεται και σε PC – Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

PS VR2: Έρχεται και σε PC – Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Το PlayStation VR 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2023

Για να γιορτάσει την πρώτη επέτειο του PlayStation VR2 , η Sony αποκάλυψε μια νέα παρτίδα παιχνιδιών που έρχονται στα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας  δεύτερης γενιάς και επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια PC VR στο PSVR2 τους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη δυνατότητα για τους παίκτες PS VR2 να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα παιχνίδια στον υπολογιστή για να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών εκτός από τους τίτλους PSVR2 που διατίθενται μέσω του PS5 », αναφέρει η ανάρτηση Blog του PlayStation σχετικά με την πρώτη επέτειο του PSVR2. . «Ελπίζουμε να κάνουμε αυτή την υποστήριξη διαθέσιμη το 2024, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.»

Το PlayStation VR 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2023 και ήταν ο διάδοχος του αρχικού υλικού PlayStation VR της Sony με βάση το PS5.

Ο κατάλογος των PS5 παιχνιδιών συμβατών με το PS VR2 δεν είναι ιδιαίτερα εκτενής. Αντίθετα, στο PC οι επιλογές παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας είναι πολλές περισσότερες.

Τα χαρακτηριστικά του PS VR2

Νέοι, συναρπαστικοί κόσμοι ζωντανεύουν με απίστευτη ευκρίνεια εικόνας και μοναδικά καθηλωτικούς και συναισθηματικούς τρόπους με την Τεχνολογία PlayStation VR2 Sense.

Απολαύστε άνετες περιόδους παιχνιδιού με οπτικό πεδίο 110º και έναν ελαφρύ, καλά ισορροπημένο φακό Fresnel. Το ρυθμιστικό του φακού σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την απόσταση ανάμεσα στους φακούς για να ταιριάζει με την απόσταση ανάμεσα στα μάτια σας για βέλτιστη εικόνα στην οθόνη.

Αλληλεπιδράστε με νέους και ρεαλιστικούς τρόπους, καθώς το σετ ανιχνεύει την κίνηση των ματιών σας, επιτρέποντας έτσι αυξημένη συναισθηματική αντίδραση και βελτιωμένη έκφραση, όταν συναντάτε συμπαίκτες.

Κάμερες παρακολούθησης ματιών ακολουθούν την όρασή σας, καθώς στοχεύετε ή κοιτάτε γύρω σας, ενώ προηγμένες τεχνικές σχεδιασμού γραφικών βάσει ορατότητας βελτιώνουν την οπτική εμπειρία ρυθμίζοντας τις αναλύσεις ώστε να αναδεικνύουν και να βελτιώνουν τις περιοχές εστίασής σας.

Παίξτε ελεύθερα, καθώς το PlayStation VR2 ανιχνεύει εσάς και τα χειριστήριά σας μέσω τεσσάρων καμερών που είναι ενσωματωμένες στο σετ κεφαλής. Οι κινήσεις σας, αλλά και η κατεύθυνση της ματιάς σας, αντικατοπτρίζονται εντός του παιχνιδιού χωρίς να απαιτείται χρήση εξωτερικής κάμερας.

Ζήστε απίστευτα ρεαλιστικά ηχητικά περιβάλλοντα, καθώς ο ήχος εντός του παιχνιδιού προσαρμόζεται δυναμικά στη θέση σας και τις κινήσεις του κεφαλιού σας.

Νιώστε την παρουσία ενός χαρακτήρα όταν ψιθυρίζει στο αυτί σας, εντοπίστε φίλους κι εχθρούς από τον ήχο των πυρών ή των βημάτων τους και βιώστε τον τρόμο από μια απειλή που πλησιάζει από οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Είτε παίζετε σε κονσόλες νέας γενιάς, είτε σε Xbox, είτε σε PS στο SHOPFLIX.gr θα τα βρείτε όλα για περισσότερο gaming. Κάντε τις αγορές σας και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις και όλα σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024