Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για τον Μεντιλίμπαρ ενόψει Φενέρ

Καλά νέα για τον Μεντιλίμπαρ ενόψει Φενέρ

Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ

Ο Ολυμπιακός κινείται από σήμερα σε ρυθμούς Conference League, καθώς το βράδυ της Πέμπτης θα κοντραριστεί με τη Φενέρ στο «Καραϊσκάκη», στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με τη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη και τα νέα είναι καλά για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού καταστρώνει τα πλάνα του για την μεγάλη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα και το ευχάριστο είναι πως θα έχει στη διάθεσή του και τον Ορτέγκα αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο.

Σε ότι αφορά τον Αργεντίνο αριστερό μπακ, ο Μεντιλίμπαρ το άφησε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Λαμία, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο λατινοαμερικάνος μπακ είναι έτοιμος για να παίξει και θα είναι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με τη Φενέρ.

Έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από την κλωτσιά που είχε δεχθεί στο γόνατο στο ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Ορτέγκα επιστρέφει στη βασική εντεκάδα των πειραιωτών και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει στον Αργεντίνο, βλέποντας ότι ο Ορτέγκα ήταν ανεβασμένος στα παιχνίδια με Μακάμπι στη Σερβία και ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η επιστροφή λοιπόν του λατινοαμερικάνου μπακ είναι καλό νέο για το πλάνο του Μεντιλίμπαρ.

Μια ακόμα καλή είδηση για τον προπονητή του Ολυμπιακού από τη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη, είναι ότι ο Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση.

Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής μεσοαμυντικός των «ερυθρόλευκων» θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ.

Είναι δίχως άλλο σημαντικό για τον Μεντιλίμπαρ να έχει στη διάθεσή του έναν ακόμα μέσο, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Αλεξανδρόπουλο σαν αλλαγή, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Όπως και να’ χει πάντως είναι σημαντικό που ένας ακόμα παίκτης των «ερυθρόλευκων», δηλώνει παρών για τον μεγάλο αγώνα με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη.

Σε ότι αφορά τώρα την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι της Πέμπτης, δεν «έδειξε» κάτι στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει τη θέση του Ποντένσε (ο Πορτογάλος είναι τιμωρημένος) στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός είναι σε πολύ καλή φόρμα και ο Μεντιλίμπαρ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του διεθνούς άσου στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του Μασούρα, αλλά για τη συγκεριμένη θέση θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση της Τετάρτης, για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Ισπανού προπονητή.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024