ΑΕΚ: Ανησυχία για Λιβάι, Άμραμπατ – Δεν παίζει ο Σιμάνσκι με Άρη
Τι συμβαίνει με Λιβάι, Άμραμπατ, Σιμάνσκι στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena» και απώλεσε στο 89′ το προβάδισμα που θα της έδινε το δικαίωμα να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs της Stoiximan Superleague.
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εγκαταλείπουν την «Ένωση», καθώς εκτός από τον τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι Λιβάι Γκαρσία και Νόρντιν Άμραμπατ αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Τι συνέβη με τον Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι ένιωσε ενοχλήσεις από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο 72’ λόγω ενοχλήσεων.
Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί σήμερα, όπως και του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και χθες (7/4) αποκλείστηκε από την τελική 20άδα.
Επίσης, κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θα χάσει το επόμενο ματς με τον Άρη, καθώς στα play offs δεν γίνεται επιλογή αγώνα για την έκτιση της ποινής.
- Η DC «ψωνίζει» από τη Marvel για να πατήσει στην κορυφή: Ο σταρ των Avengers που θέλουν στο sequel του Batman
- Τι ισχύει με τον Γιαμπουσέλε στους Νικς: Οι «ματιές» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η trade deadline
- Πάτρα: Απολογούνται ο τρεις που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα
- Ρωσία: Χτύπησε την Ουκρανία με πύραυλο Ορέσνικ – «Απάντηση για την επίθεση στο σπίτι του Πούτιν»
- Αναβλήθηκε λόγω βροχής και ακατάλληλου παρκέ το Μπουλς-Χιτ (vids, pics)
- Σέρρες: Απολογείται σήμερα 16χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 17χρονο


