Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena» και απώλεσε στο 89′ το προβάδισμα που θα της έδινε το δικαίωμα να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs της Stoiximan Superleague.
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εγκαταλείπουν την «Ένωση», καθώς εκτός από τον τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι Λιβάι Γκαρσία και Νόρντιν Άμραμπατ αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Τι συνέβη με τον Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι ένιωσε ενοχλήσεις από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο 72’ λόγω ενοχλήσεων.
Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί σήμερα, όπως και του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και χθες (7/4) αποκλείστηκε από την τελική 20άδα.
Επίσης, κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θα χάσει το επόμενο ματς με τον Άρη, καθώς στα play offs δεν γίνεται επιλογή αγώνα για την έκτιση της ποινής.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου