Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντρέας Γεωργίου: «Στο β’ κύκλο της Famagusta θα δούμε τους ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν»

Αντρέας Γεωργίου: «Στο β’ κύκλο της Famagusta θα δούμε τους ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν»

O Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή του.

Καλεσμένος στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν ο Αντρέας Γεωργίου.

Χθες βράδυ έγινε η πρεμιέρα του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA «Famagusta», με τον Αντρέα Γεωργίου να προχωρά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στη σειρά.

Τι θα δούμε στον β΄κύκλο υου Famagusta

«Στον α’ κύκλο είδαμε την περίοδο που έφυγε ο κόσμος από τα σπίτια του το 1974. Τώρα θα εστιάσουμε στην περίοδο όπου έμεναν σε προσφυγικούς καταυλισμούς. Θα δούμε τους κεντρικούς μας ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν και πως ξαναχτίζουν τη ζωή τους, τις επιλογές τους. Παράλληλα, βλέπουμε το τώρα, που ξεκινά με τον Θοδωρή να μπαίνει στη φυλακή ως ένοχος για το φόνο της Ελένης»

Ιδιαίτερα, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως η συνέντευξη του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) με τη βιολογική του μητέρα, Χριστίνα (Κοραλία Καράντη), θα αποτελεί κομβικό σημείο στη σειρά, ενώ η πραγματική ταυτότητα του Μάικλ θα αποκαλυφθεί στον β΄κύκλο.

Μάλιστα, η «Famagusta» πήρε το «πράσινο φως» για τον γ’ κύκλο, με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η γενιά μου μεγάλωσε στον απόηχο του πολέμου

«Οι προθέσεις μας ήταν ξεκάθαρες. Δεν θέλαμε να κάνουμε προπαγάνδα ή πλύση εγκεφάλου. Στον κόσμο νομίζω αυτό φάνηκε», είπε ο Αντρέας Γεωργίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βιώματά του.

«Έχω βιώματα, όπως έχουν όλοι. Η γενιά μου μεγάλωσε στον απόηχο του πολέμου. Στο περιβάλλον σου ήξερες όλο και κάποιον που είχε συγγενή αγνοούμενο ή έχασε την περιουσία του».

«Θυμάμαι πάντα στον κατάλογο των μαθητών της τάξης μας, υπήρχαν οι λεγόμενοι εκτοπισμένοι. Μεγαλώσαμε με αυτό, το έχουμε βαθιά μέσα στη ψυχή μας».

Το 2003 επισκέφτηκε μαζί με τους παππούδες του τα Κατεχόμενα. «Ήταν σαν να πάγωσε στο 1974 η περιοχή αυτή», είπε ο Αντρέας Γεωργίου.

Η «Γη της Ελιάς» και το νέο σίριαλ

Την ίδια στιγμή οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» τρέχουν, με κομβικό σημείο την εξαφάνιση του Φίλιππου. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα έχει και 4η σεζόν.

Το νέο του εγχείρημα είναι η σειρά «Ταμπού», όπου και θα συνεργαστεί ξανά με τη Βάνα Δημητρίου. Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά με έντονη δόση μυστηρίου, όπου το cast θα πλαισιώνουν νέοι ηθοποιοί.

Ήθελα να προστατεύσω τον γάμο μου

Ο Αντρέας Γεωργίου ήταν λακωνικός για το γάμο του με την αγαπημένη του, Σιμώνη, τονίζοντας πως θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

«Θέλησα να μη μιλήσω για τον γάμο μου. Παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε από μόνο του και είμαι χαρούμενος. Ήθελα λίγο να το προστατεύσω όσο μπορούσα», είπε.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024