Σούπερ Καπ: Η Φενερμπαχτσέ δέχτηκε γκολ στα 50 δεύτερα και αποχώρησε από το γήπεδο (vids)
Σε «φιάσκο» εξελίχθηκε το τουρκικό Σούπερ Καπ, με την Φενέρ να δέχεται γκολ στα 50 δευτερόλεπτα και να αποχωρεί από το γήπεδο, «χαρίζοντας» ουσιαστικά τον τίτλο στην Γαλατάσαραϊ
Το ‘πε και το κανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία κατέβηκε να παίξει με την κ19 και στην συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο, 50 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του Süper Kupa κόντρα στη Γαλατασαράι.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Μια απόφαση που πάρθηκε γιατί η ομοσπονδία δεν ικανοποίησε το αίτημά της για αναβολή του αγώνα, για να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στους ερυθρολεύκους την προσεχή Πέμπτη (11/7), αλλά και το αίτημα ορισμού ξένου διαιτητή. Πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.
Ύστερα από το ζέσταμα που έγινε κανονικά, οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την Γαλατασαράι να ανοίγει το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι. Στην συνέχεια, με τη σέντρα, ένας άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να υπακούν και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.
Η αποχώρηση της Φενέρ από το γήπεδο:
Fenerbahçe management withdrew the team from the field.
What a disgrace!pic.twitter.com/lmz6gofxx7
— FootColic ⚽️ (@FootColic) April 7, 2024
Δείτε το γκολ του Μάουρο Ικάρντι, που τελικά έκρινε τον τίτλο:
Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Mauro Icardipic.twitter.com/H62TziZAWA
— FootColic ⚽️ (@FootColic) April 7, 2024
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν

