Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Πάλμερ: Από Lamborghini Urus έως BMW i4 (pics)

Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Πάλμερ: Από Lamborghini Urus έως BMW i4 (pics)

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων, στην οποία δεσπόζει μια Lamborghini Urus – Τι υπάρχει στο γκαράζ του 21χρονου.

Είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Τσέλσι στη φετινή σεζόν. Ο μόνος λόγος για να χαίρονται οι φίλοι των Μπλε. Αναφερόμαστε φυσικά στον Κόουλ Πάλμερ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί… όαση στο συνονθύλευμα που παρουσιάζει φέτος ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον νεαρό άσο να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τους Μπλε και να έχει εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τον Ιούλιο του 2023 όταν μετακόμισε στην Τσέλσι από την Μάντσεστερ Σίτι η «μετοχή» του ήταν στα 18 εκατ. ευρώ και πλέον έχει φτάσει τα 55 εκατ. ευρώ, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Σε 39 αναμετρήσεις με τους Μπλε σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν έχει 21 γκολ και 12 ασίστ σε 2.952 λεπτά, με τελευταίο «θύμα» του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο παιχνίδι με τους «Κόκκινους Διάβολους» ο νεαρός ήταν απολαυστικός και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη – ανατροπή της Τσέλσι (4-3), πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Ο Πάλμερ είναι talk of the town το τελευταίο διάστημα, με τον 21χρονο να τραβάει τα βλέμματα και εκτός αγωνιστικών χώρων, λόγω της Lamborghini που οδηγάει.

Ο νεαρός άσος της Τσέλσι έχει στην κατοχή του μια Lamborghini Urus, που κοστίζει 220.000 ευρώ. Ένα από τα πρώτα μοντέλα SUV της Lamborghini, το οποίο μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους των ποδοσφαιριστών και ειδικά στην Premier League. Ένα εντυπωσιακό supercar, που έχει κινητήρα V8 twin-turbo 4.0 λίτρων, φτάνει τα 0-100 σε περίπου 3.5 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 300 χιλιόμετρα.

Mercedes και BMW

Η Lamborghini Urus δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του ο Πάλμερ, καθώς στο γκαράζ του υπάρχει επίσης ένα Mercedes A-Class. Ένα αυτοκίνητο που βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις και φτάνει τα 0-100 σε 4.8 ή 9.3 δευτερόλεπτα ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχουν επίσης υβριδικά μοντέλα που προσφέρουν συνδυασμό βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας, με ηλεκτρική αυτονομία περίπου 44 μίλια. Μια Mercedes A-Class σαν αυτή που έχει στην κατοχή του ο Βρετανός μεσοεπιθετικός κάνει περίπου 35.000 ευρώ.

Ο 21χρονος έχει επίσης ένα BMW i4. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Gran Coupé της BMW που βασίζεται στη BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις – eDrive40 και M50, με τον Πάλμερ να έχει τη δεύτερη. Ένα αυτοκίνητο που πωλείται κοντά στις 82.000 ευρώ.

To… φτωχικό Polo

Το πρώτο αυτοκίνητο που είχε αποκτήσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν ένα Volkswagen Polo. Ένα οικονομικό αυτοκίνητο, τόσο σε κόστος αγοράς όσο και συντήρησης, το οποίο είναι ιδανικό για τη ζωή στην πόλη. Ενα αυτοκίνητο με μέση τιμή αγοράς τις 25.000 ευρώ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024